На Херсонщині в Олешковском районі села Великі Копані семикласник загальноосвітньої школи захопив на уроки бойову гранату "Ф-1". Вчителі тут же вилучили гранату і викликали поліцію.

Під час огляду виявилося, що бойова граната є некомплектної, тобто вибухнути не може. Правоохоронці зазначили, що ніякої загрози вона нести не може і дітей не треба було евакуювати зі школи.

Школяру довелося пояснюватися з поліцією. В ході розмови з'ясувалося, що всього за 50 гривень учень купив гранату по дорозі в школу у "незнайомого дядька". Він відгукнувся на привабливу пропозицію з-за цікавості.

І вирішив піти з нею в школу, що викликало великий ажіотаж у навчальному закладі.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

На даний момент правоохоронні органи встановлюють особу продавця. Поліція не виключає, що він може зберігати ще які-небудь боєприпаси, вибухові речовини або вогнепальну зброю.

Раніше повідомлялося, що в одній з харківських шкіл стався жахливий інцидент. Першокласника звинувачують у нецензурній лексиці і численні побої однокласників. І це ще далеко не все.

"В Слобідського відділ поліції надійшло 8 заяв від батьків учня першого "А" класу школи № 60 та колективну заяву, підписану 18 батьками цього ж класу по прийняттю заходів, щодо одного з учнів, який систематично відволікає дітей від навчального процесу, словесно їх ображає, а також не реагує на зауваження", - розповіла інспектор сектору моніторингу Слобідського ВП Анастасія Нестеренко.

Нагадаємо, у Харкові судять моторошну сім'ю канібалів. На перших допитах син казав, що батько їв частини тіла вбитого.

Як повідомляв Знай. ua, небо окупованого Донецька розірвав потужний вибух, є жертви. Стався вибух побутового газу, в результаті чого постраждав чоловік 1974 року народження.

Знай. ua писав, що в Харкові на першокласника написали 8 заяв в поліцію. Конфлікти в першому "А" відбуваються майже щодня.