У п'ятницю, 8 березня, в селі Гатне (що під Києвом) невідомі побили і викрали дитину 12 років.

Передає Інформатор.

Випадок стався в ЖК «Озерний Гай» за адресою вулиця Свободи 1а. Поліцією був введений план «Перехоплення», розшукується синій автомобіль з держ. номером «АІ 4660 АН».

У Києво-Святошинському районі, за словами свідків, невідомі чоловіки побили дитину у дворі ЖК «Озерний Гай» і силою заштовхали в авто.

18:30 по Києву і області ввели план «Перехоплення». Розшукується автомобіль Mercedes синього кольору з номером «АІ 4660 АН». Викрадачі відвезли дитину в невідомому напрямку, імовірно, машина може бути в Києві.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Варто нагадати, що Мати відомого футболіста збірної Нігерії Семюеля Калу викрали, повідомляє The Nigerian Guardian.

За інформацією видання, вона їхала з молодшими дітьми додому, коли на дорозі їх автомобіль заблокували невідомі озброєні люди.
Вони вивели дітей з машини, а жінку відвезли з собою в невідомому напрямку.
Сім'я футболіста вже веде переговори з викрадачами. Як розповів Калу, вони вимагають величезний викуп.

"будь Ласка, допоможіть мені попросити їх звільнити мою матір, тому що я прагну зробити все, що в моїх силах, щоб допомогти збірній Нігерії виграти майбутній Кубок африканських націй.

Викрадачі в перший раз попросили викуп у розмірі 3 мільйонів нігерійських найр (близько $8 тис.) і запевнили нас, що вони її відпустять. Ми чекали всю ніч, але так і не бачили її. На наступний ранок вони знову зателефонували, розраховуючи отримати більше грошей. Тепер вони просять 15 мільйонів (близько $41 тис.)", - розповів Калу.

Нагадаємо, В Одеській області маленький хлопчик опинився оперативніше копів і допоміг затримати небезпечного злочинця

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Знущався до самої смерті: на Херсонщині посадили збоченця, вбив 4-річну дитину

Також Знай.ua" писав про те, що У Києві "обчистили" сестру мажора, який збив на смерть жінку: карма безжальна