Підліткова жорстокість і буйство гормонів іноді переходять усі межі дозволеного. Нещодавно стало відомо про страшний інцидент в українському місті Суми. 16-річний підліток жорстко поглумився в збоченій формі над 23-річною дівчиною, а потім побив нещасну, і все це відбулося в Міжнародний жіночий день - 8 березня. Про це стало відомо з повідомлення прес-служби сумської поліції.

Повідомляється, що близько 23:00 дівчина йшла з роботи. Поблизу вулиці Троїцької на неї напав хлопець. Він повалив дівчину на землю і кілька разів ударив її по обличчю. Після цього хлопець погрожував дівчині вбивством, якщо той буде чинити опір, і почав її ґвалтувати.

Ґвалтівника злякав перехожий, який проходив повз. Хлопець злякався і втік. Чоловік одразу ж викликав міліцію і "швидку допомогу".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Поліція почала розшук ґвалтівника і розіслала на нього орієнтування всім екіпажам міста. Підозрюваного знайшли лише під ранок. При огляді у хлопця виявили збиті кулаки, а на верхньому одязі плями, схожі на кров. Хлопець не зміг пояснити, звідки на його одязі сліди крові.

Хлопця затримали, доставили у відділення поліції для з'ясування обставин та повідомили про це батькам.

За даним фактом поліції відкрили кримінальне провадження за статтею "Зґвалтування". За скоєне неповнолітній гвалтівнику загрожує від трьох до п'яти років за ґратами.

Нагадаємо, раніше ми писали, що єгиптянина стратять за вбивство українки.

Нагадаємо, раніше українка спробувала повернути хлопця масовим зґвалтуванням: такого вона точно не очікувала.

Крім того, ми писали, що ветерана АТО зґвалтували в колонії: хотів повіситися.

Раніше київський викладач жорстко поплатився за сексуальні домагання до студенток.