В Єгипті засудили до страти вбивцю української дівчини. Кримінальний суд визнав нелюда винним у вбивстві з метою пограбування. Про це передає українська служба новин ТСН.
Жертві було всього 29, її звали Марина. Марина проживала на знімній квартирі в Хугарде, разом з чоловіком, і працювала в одному з місцевих готелів. В той трагічний день, Марина повернулася з роботи раніше і виявила в своєму будинку грабіжника. Побачивши, що його застали, грабіжник «не розгубився» - накинувся на беззахисну дівчину з ножем і кілька разів штрикнув у різні частини тіла. Отримані травми виявилися несумісні з життям і українка померла на місці.

Українка Марина, вбита у Єгипті

Нагадаємо, раніше українка спробувала повернути хлопця масовим зґвалтуванням: такого вона точно не очікувала.

Зокрема, у прокуратурі розповіли, що дівчина неочікувано зателефонувала до співмешканця, з яким колись проживала разом проте раніше встигла з ним посваритись. У ході розмови вона розповіла, що під час ранкової пробіжки двоє невідомих погрожуючи їй ножем згвалтували її. Після цього хлопець зателефонував до поліції, яка відразу ж прибула на виклик.

Слідчому вона повідала те ж саме, будучи поставленої їм до відома про кримінальну відповідальність за брехню.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Також ми писали, що жорстока розправа над заручниками шокувала США.

Нагадаємо, 12 годин пекла: сотні пасажирів стали "заручниками" в столичному аеропорту.За попередньою інформацією, пасажири зайняли свої місця вчасно, після чого їх попросили покинути салон через несправність літака. "Пасажирів посадили на літак, проте пізніше оголосили про технічну несправність і вивели всіх назад", - йдеться в повідомленні.

"Знай.uа" писав, жорстока розправа над українкою в Єгипті: спливли криваві подробиці.Журналістам вдалося встановити подробиці вбивства громадянки України в місті Хургада Єгипту.

Як повідомляв "Знай.uа", ВСУ розгромили позиції бойовиків за лічені хвилини: красномовне відео.