30-річна громадянка почула вирок столичного суду 19 лютого.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, у прокуратурі розповіли, що дівчина неочікувано зателефонувала до співмешканця, з яким колись проживала разом проте раніше встигла з ним посваритись. У ході розмови вона розповіла, що під час ранкової пробіжки двоє невідомих погрожуючи їй ножем згвалтували її. Після цього хлопець зателефонував до поліції, яка відразу ж прибула на виклик.

Слідчому вона повідала те ж саме, будучи поставленої їм до відома про кримінальну відповідальність за брехню

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У той же день силовики розпочали офіційне розслідування та направили жертву на проходження експертизи. Після цього розкрився цілковитий обман жінки.

Солом'янський райсуд Києва за неправдиве повідомлення про злочин і дачу неправдивих свідчень призначив покарання у вигляді 2 років і 2 місяців позбавлення волі з випробувальним терміном в 1 рік.

Разом з тим варто відзначити, що російська журналістка постраждала від людини, який прийшов до неї в будинок робити ремонт. Відомо, що дівчина за допомогою онлайн-сервісу викликала додому майстра. Їй потрібно було відремонтувати карниз.

Але прихід майстра обернувся страшним жахом для молодої дівчини. Після того як він закінчив ремонтні роботи, почав брудно приставати до неї.

В результаті, чоловік зґвалтував відому журналістку (ім'я не уточнюється з етичних міркувань). Після того, як зловмисник "спустив пар", він забрав у постраждалої десятий айфон і втік з місця злочину.

Оперативники незабаром усталовили особу підозрюваного. Виявляється, що у чоловіка вже були кілька судимостей, мабуть вирішив ще одну "ходку" собі забезпечити. Перший раз він притягувався за розбій і вбивство з отягащающими обставинами, а другий раз його судили за крадіжку, і знову таки вбивство.

Що стосується самої потерпілої, то вона проживає в Москві і задоволена відома у світських колах. Працює в глянцевому журналі і навіть була в списку найвпливовіших жінок Санкт-Петербурга.

Нагадаємо, українці розповіли, що думають про секс.

Як повідомляв "Знай.ua", у Запоріжжі активісти знайшли та жорстоко покарали педофіла.

Також "Знай.ua" писав, що найгарячіша поліцейська Instagram розійшлася з хлопцем.

Новий закон про запобігання домашньому насильству: забрати заяву про зґвалтування вже не можна