Дівчина, яку вважають "найкрасивішою поліцейської Німеччини" за її привабливу зовнішність і підтягнуте тіло, зробила заяву, що розійшлася з її хлопцем через її славу в Instagram. Про це повідомляє The Daily Mail, посилаючись на слова красуні в її соцмережі.

Меркель попросила вибачення за злочини нацистів: Німеччина виплатить компенсацію

Адрієнн Колешар повідомила, що її десятирічні відносини з молодим чоловіком завершилися, з тієї причини, що він не захотів ділити її з 700 000 передплатників. Ділячись своїм фото, на якому вона тримається за руки зі своїм вже колишнім хлопцем, вона пише: "немає відповідей, багато питань". Вона назвала цю подію своїм "другим життєвим рішенням 2019 року", повідомивши, що виїде з їх спільного з хлопцем будинку через десять тижнів.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Поліцейська постраждала двічі: спочатку зґвалтували, а потім звільнили

34-річна працівниця поліції Дрездена повернулася до своєї роботи на початку січня після шестимісячної перерви, для того щоб зробити вибір між кар'єрою моделі та правоохоронними органами.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у російській Уфі три начальника поліції підозрюються в згвалтуванні колеги у відділенні. Над дівчиною знущалися всю ніч, передає telegram-канал Mash.

Як повідомляв портал "Знай.uа", У Києві розгорівся скандал через красуні-поліцейської: хто їх набирає.

В соціальній мережі Facebook розгорівся неабиякий ажіотаж навколо юної дівчини-копа з неабиякими зовнішніми даними. Поліцейська по імені Наталя стала зіркою мережі співтовариства dtp.kiev.ua.

Фотографії відразу викликали шквал коментарів, не всі з яких позитивні. Одні захоплюються красою Наталії, інші заявляють, що вона виглядає дуже зухвало і взагалі, їй місце в стриптиз-клубі, якщо не на панелі.

Також "Знай.uа" писав, що Ана Чері в прозорій спідниці вразила мережа ніжним чином: фото.

Відома американська фітнес-модель Ана Чері, яка не упускає можливості показати світу свої соковиті принади і є чи не найпопулярнішою дівчиною Instagram, в черговий раз продемонструвала свої ідеальні форми. Так, на своїй сторінці в соцмережі модель опублікувала спокусливе фото, на якому позує у відвертому вбранні.