Агенство Associated Press повідомляє, що у місті Клінтон, штат Міссісіпі, невідомий чоловік у суботу, 16 лютого взяв в заручники кількох людей, четверо з них він застрелив .

Особу підозрюваного не розголошується, він був узятий під варту співробітниками поліції.

Агенство повідомляє, що за попередніми даними події передував побутовий конфлікт. Затриманий утримував заручників у житловому будинку близько дванадцяти годин. У будинку перебували двоє дітей, яких знайшла місцева поліція. Тепер вони знаходяться в безпеці.

Нагадаємо, 12 годин пекла: сотні пасажирів стали "заручниками" в столичному аеропорту.За попередньою інформацією, пасажири зайняли свої місця вчасно, після чого їх попросили покинути салон через несправність літака. "Пасажирів посадили на літак, проте пізніше оголосили про технічну несправність і вивели всіх назад", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

"Знай.uа" писав, жорстока розправа над українкою в Єгипті: спливли криваві подробиці.Журналістам вдалося встановити подробиці вбивства громадянки України в місті Хургада Єгипту.

Як повідомляв "Знай.uа", ВСУ розгромили позиції бойовиків за лічені хвилини: красномовне відео