У неділю вранці, 10 березня, в Африці трапилася страшна авіакатастрофа. Пасажирський літак Boeing 737, на борту якого перебували 149 пасажирів і вісім членів екіпажу, зазнав жахливого краху.

Відомо, що літак вилетів у Кенію в 08.38 з ефіопського регіону Оромія. Зв'язок з ним було втрачено через 6 хвилин після початку польоту.

Цю інформацію повідомляє прес-служба авіакомпанії Ethiopian Airlines.

Аварія сталася неподалік від ефіопського міста Дебре-Зейт вранці 10 березня. В даний час ведуться пошуково-рятувальні роботи. Інформації про виживших або кількість жертв поки немає.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Раніше з'явилася інформація, що літак розбився при підльоті до столиці Кенії Найробі.

Нагадаємо, що в Колумбії сталася жахлива авіакатастрофа. Розбився літак, на борту якого перебували 12 осіб. Попередньо, всі вони загинули. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Раніше портал писав, що в США сталася моторошна авіакатастрофа. Відомо, що легкомоторний літак в штаті Флорида врізався в житловий висотний будинок. Аварія сталася в Форт-Лодердейл. У результаті катастрофи загинув один чоловік - пілот. Про це стало відомо завдяки повідомленням ABCNews.

За інформацією журналістів, аварія сталася 1 березня. Так, представники Федерального управління цивільної авіації встановили, що розбився одномісний легкомоторний літак Piper PA-25.

Особу загиблого поки не встановили. Літак врізався в квартиру між 16-м і 17-м поверхами і впав поблизу басейну біля житлового хмарочоса. Адміністрація будинку евакуювала людей з будівлі. Очевидці стверджують, що літак нібито втратив керування та влетів в хмарочос. Зараз встановлено, що він вилетів з аеропорту Норт-Перрі в Пемброк-Пайнс. Експерти Національної ради з безпеки на транспорті США розслідують аварію.