В Україні та Польщі лютує страшний ураган, який приносить жахливі наслідки.

У Львівській області пориви вітру досягали 30 метрів за секунду. Двісті населених пунктів знеструмлені. На щастя, ураган розігрався вночі, тому ніхто не постраждав.

Набагато менше пощастило людям в Польщі - там шалена стихія не вщухає з п'ятниці. Троє людей поранено, десятки тисяч будинків стоять без електрики. Про це стало відомо з повідомлення місцевої преси.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Повідомляється, що в п'ятницю поранення отримали двоє людей, на чий автомобіль впало зламане дерево. У суботу дерево впало на 60-річну жінку, її доставили в лікарню.

За даними рятувальників, найчастіше наслідками урагану були зламані гілки дерев на вулицях, а також пошкодження ліній електропередачі.

"Сьогодні вранці без електрики залишалися майже 150 тисяч жителів. Ремонтні роботи тривають без зупинки", - повідомила Ганна Адамкевич з Урядового центру безпеки Польщі.

"Сильний вітер став причиною пошкодження дахів понад 100 будинків в основному на півдні Польщі, 20 дахів взагалі зірвало", - повідомив прес-секретар Державної пожежної служби Польщі Павло Фронтчак.

У неділю Інститут метеорології та водного господарства також зробив попередження про несприятливі погодні умови. Особливо сильний вітер буде спостерігатися в Поморському, Західнопоморському, Малопольському, Підкарпатському, Свєнтокшиському, Любельському і Мазовецькому воєводствах.

Крім того, ми писали, що потужний ураган обрушився на Київ з подвійною силою: перелякані жителі публікують кадри наслідків

А в Тернополі жорстокий ураганний вітер повалив водонапірну башту: кияни залишилися ні з чим.

Нагадаємо, раніше руйнівний ураган в Польщі залишив тисячі людей без води, світла і даху над головою.