В Польщі через сильний ураганний вітер на півдні країни було поранено три людини, а також без електропостачання залишилися десятки тисяч будинків. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Зламане дерево під час урагану впало на машину, в якій в цей час перебували люди. Також від урагану отримала поранення 60-річна жінка, на яку впало дерево. Всі постраждалі госпіталізовані.

Рятувальники зазначають, що найчастіше ураган завдавав шкоди лініям електропередач, а також ламав гілки і самі дерева.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

"Без електрики залишалися майже 150 тисяч жителів. Ремонтні роботи тривають без зупинки", – запевнила представник Урядового центру безпеки Польщі Анна Адамкевич.

Представник Державної пожежної служби Польщі Павло Фронтчак заявив, що "сильний вітер спричинив пошкодження дахів понад 100 будинків в основному на півдні Польщі, 20 дахів зірвало повністю".

Раніше повідомлялося, що на східну частину штату Алабама обрушилися два потужних торнадо, які забрали життя 23 осіб, у тому числі двох дітей.

Кілька підрозділів рятувальників попрямували на допомогу в округ після найбільшого урагану, пише The Sun.

Швидкість вітру місцями сягала 265 кілометрів на годину. Через деякий час на штат обрушився ще один торнадо, тепер на кордоні з Джорджією.

Нагадаємо, аномальний клімат перетворить Україну на Північний полюс. Вважається, що сильні морози повинні були відвідати Україну і минулої зими.

Як повідомляв Знай. ua, 10 березня стане фатальним для українців. Рятувальники попередили українців про майбутню негоду.

Знай. ua писав, що смертоносна стихія обрушилася на країну. Люди не можуть впоратися з сильним вітром, який руйнує все на своєму шляху.