Потужний вітер спровокував падіння водонапірної башти в одному з сіл Тернопільської області. Інцидент трапився у селі Іванівка Теребовлянського району впала водонапірна вежа. Про подію це повідомляють місцеві ЗМІ.

За попередньою інформацією, резервуар для води був пустим. Його поки не запустили в дію, оскільки водогін знаходиться у процесі будівництва. Тепер невідомо продовжуватимуть роботу із будівництва водогону, чи вітер перекреслив усі благородні пориви місцевих мешканців.

"Від сильного вітру в селі Іванівка Теребовлянського району впала водонапірна башта. За попередньою інформацією, резервуар для води був порожній. Його поки не запустили в дію, оскільки водопровід ще будують", - йдеться в повідомленні.

Як повідомив по телефону черговий Іванівської сільської ради, в результаті падіння будівлі, на щастя, ніхто не постраждав. Однак місцеві жителі матимуть тепер більше клопотів із облаштуванням водонапірної башти.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Гідротехнічна споруда в системі водопостачання для регулювання тиску і витрат води у водопровідній мережі так і не забезпечить мешканців водою. Залізобетонна споруда не витримала натиску потужного вітру.

Водонапірна вежа була обладнана трубами для подачі та відведення води, переливними пристроями, що запобігають переповнюванню резервуара, сигналізацією та системою замірювання рівня води.

Нагадаємо, жахливі наслідки урагану у Львові показали в мережі: зламані дахи, закриті вулиці та вирвані дерева. Вітер зірвав шифер, цеглу та балки, які впали на автомобіль і також пошкодили його.

Сьогодні негода піднесла українцям багато неприємностей. По Львову промчав дикий ураган, як і у більшості міст країни. Потужні пориви вітру виривали дерева з корінням і зривали дахи.