Негода піднесла українцям багато неприємностей. По Львову промчав дикий ураган. Потужні пориви вітру виривали дерева з корінням і зривали дахи.

Відомо, що по вулиці Рибній шквальним вітром було зірвано дах будинку, який звалився на припарковану машину. Автомобіль серйозно пошкоджено. Також по вулиці Джерельній вітер зірвав шифер, цеглу та балки, які впали на автомобіль і також пошкодили його.

Про це повідомляє львівське видання "Варта1" і додає кадри жахливих наслідків стихії.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

За інформацією журналістів, на вулиці Сяйво вітер вирвав дерево і повалив опору електроосвітлення. Рух по вулиці Сяйво було заблоковано. Постраждалих немає, на місці працювала аварійна бригада.

Варто нагадати, що рятувальники попередили українців про майбутню негоду, яка буде не тільки неприємною, але і місцями небезпечною для життя - тому в ці дні краще поберегти себе і залишатися вдома.

Отже, природний катаклізм прийде в Україну 10 березня, він проявиться у вигляді сильних поривів ураганного вітру. Згідно з повідомленнями синоптиків і рятувальників разом, в країні оголошено другий, "помаранчевий" рівень небезпеки. Крім поривів вітру в деяких районах Карпатського високогір'я очікується підвищення сніголавинної небезпеки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що не менше 3 людини загинули від урагану в Італії. Відзначається, що сильний вітер в декількох регіонах Італії призвела до того, що падали дерева і руйнувалася будівлі, також були пошкоджені інші конструкції. Близько італійського Фрозіноне сильні шквали вітру викликали обвал стіни будинку, через це 2 людини померли. Ще один чоловік помер близько Риму – на його авто впало дерево. Травми виявилися несумісними з життям, і чоловік помер у госпіталі.

Нагадаємо, одеські комунальники довели українців до істеричного реготу: врятували мишей від ожеледиці.

Як повідомляв Знай.uа стихія спровокувала жахливу ДТП: 47 машин вщент.

Знай.uа писав, тонни насіння ледь не стали могилою для українки, врятували в останній момент.

Дивіться відео по темі: