У понеділок, 8 жовтня, на території України вирувала потужна магнітна буря рівня G1. Згідно зі стандартною шкалою NOAA (Національна атмосферна адміністрація США), бурі 1 класу мають можливість впливати на енергетичні системи людини. Про це повідомляє Лабораторія рентгенівської астрономії Сонця.

"8 жовтня з 00:00 до 9:00 очікується магнітна буря рівня G1, з 9:00 до 15:00 продовжаться спостерігатися магнітні збудження, близькі до магнітної бурі першого рівня", — йдеться у повідомленні.

Також варто нагадати, що 10 і 19 жовтня на Землі очікують сильні магнітні бурі, які досягнуть рівня G1 і G2 за п'ятибальною шкалою. При цьому 11, 18 і 20 жовтня магнітосфера буде дуже збуджена, люди можуть відчути легке нездужання і перевтому.

Як зазначають у Лабораторії, в основному магнітні бурі на собі відчувають метеозалежні люди. Так, у них можуть виникати нестерпні головні болі, підвищуватися тиск, а також загострюватися хронічні захворювання.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Для того, щоб значно полегшити самопочуття в період магнітних бур, фахівці радять уникати стресів і інтенсивних фізичних навантажень, збалансовано харчуватися та проводити якомога більше часу на свіжому повітрі.

Раніше повідомлялося, що в жовтні цього року магнітні бурі не обійдуть українців. Фахівці відзначають, вони будуть досить інтенсивними. Українцям, як і всім жителям планети варто готуватися до чотирьох бур і чотирьох магнітних заворушень, які можуть принести дискомфорт метеочутливим людям.

Нагадаємо, що у жовтні над Україною пройде два грандіозних зіркових шоу. Українці зможуть спостерігати за потужними зіркопадами: Драконіди і Оріоніди.

Як повідомляв портал Знай.uа, земляни в небі над Землею могли спостерігати дуже яскравий спалах, і це не Сонце, не зірки і навіть не метеорити. Конспірологи відразу ж звернули увагу на це яскраве світло і заявили про загрозу з боку планети Нібіру.

Також портал Знай.uа писав про те, що супутник інопланетян впритул наблизився до Землі.