Необґрунтована жорстокість наших співвітчизників нерідко жахає – за кілька гривень окремі особистості готові побити і навіть позбавити найціннішого. Незважаючи на те, що виправні установи покликані вигнати всі думки про злочини, часто засуджені залишають їх у ще більш озлобленому стані. Одним з таких виявився житель Дніпра, якого нещодавно затримали правоохоронці.

Правоохоронці заарештували 38-річного жителя Дніпра, якого обґрунтовано підозрюють у жорстокому вбивстві, а також кількох розбійних нападах. Про це повідомив начальник ГУ НП у Дніпропетровській області Віталій Глуховеря на своїй сторінці в Facebook.

Спійманий злочинець

В повідомленні поліцейський розповів: "Продуктивні робочі вихідні. За вчинення вбивства та розбійного нападу затриманий раніше неодноразово судимий 38-річний житель Дніпра. В обох випадках з метою заволодіння грошима, він нападав на жінок пенсійного віку. У Самарському районі 2 тижні тому побив молотком двох старих сестер, потерпілі досі в лікарні. У Новомосковську 2 березня його жертвою стала жінка 1945 р., від отриманих травм вона померла. Підозрюваний, який близько 12 років вже відсидів за аналогічні злочини, затриманий і йому загрожує довічне ув'язнення".

Поліція України

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У коментарях під повідомленням користувачі мережі висловили подяку поліцейським за ефективну роботу.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в Сумах місцеві жителі були шоковані вчинком 16-річного неадеквата, який у вечірній час напав на випадкову перехожу. Підліток побив свою жертву і почав ґвалтувати, однак його злякав перехожий. Тепер злочинцеві загрожує солідний термін за гратами.

Як повідомляв портал "Знай.uа": вбивцю українки в Єгипті засудили до вищої міри покарання. Злочинець пояснив, що наважився на напад з причини фінансових труднощів.

Також "Знай.uа" писав, що на молоду мешканку Великобританії на вулиці накинувся хлопець, який завдав їй 11 ударів ножем. Дівчину врятував лише товстий вовняний шарф, який вона намотала на шию перед виходом з дому.