Літак Cheetah S200 Австралії врізався в колесо огляду, яке встановили на ярмарку в місті Тарі за 250 кілометрів на північний схід від австралійської столиці.

Про це стало відомо завдяки повідомленням Telegram-каналу LIFE SHOT.

Відомо, що надлегкий літак Cheetah S200 застряг в колесі огляду, розповіли представники поліції. Пілот і пасажир літака, а також двоє дітей, які каталися на атракціоні в момент зіткнення, не постраждали. За словами очевидців, літак врізався в атракціон незабаром після зльоту з невеликого аеродрому, розташованого біля ярмарку. Інші подробиці події поки не уточнюються.

Найголовніше - інцидент стався ще в 2011 році, проте відеозапис з'явилася тільки зараз. Справа в тому, що дівчина, яка 8 років тому (тоді їй було ще 13 років) каталася з братом на цьому колесі в момент аварії, судиться з пілотом і намагається отримати компенсацію за психологічні травми. Саме вона і зняла аварію на телефон.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Варто нагадати, що в понеділок, 11 березня, у Баку (Азербайджан) екстрено здійснив посадку літак "Уральських авіаліній", який прямував з Бахрейну до Москви. Причиною вимушеної посадки стала записка про бомбу, яку знайшли на борту. Згідно інформації в російських ЗМІ, літак, який слідував за маршрутом U61116, вилетів з Бахрейну, однак почав знижувати висоту над Каспійським морем, після чого зробив кілька невеликих кіл і приземлився в Баку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Олександра Полякова, один з трьох громадян Росії, які загинули в Ефіопії в результаті авіакатастрофи, було нагороджено російським Міноборони відзнакою "За повернення Криму". Як відомо, пасажирський літак Boeing 737 авіакомпанії Ethiopian Airlines розбився в Ефіопії. Повідомляється, що ніхто з присутніх на борту пасажирів не вижив.

Нагадаємо, авіакатастрофа в Ефіопії: загинула вся сім'я депутата парламенту.

Як повідомляв Знай.uа жахлива повінь поглинула цілу країну: десятки загиблих.

Знай.uа писав, страшна авіакатастрофа в Ефіопії: Boeing зробила важливу заяву.

Дивіться відео по темі: