Сьогодні рано вранці 12 березня, невідомі зловмисники здійснили обстріл другого і третього поверхів Голосіївського районного суду Києва. Про прикрий інцидент повідомила "Судово-юридична газета".

Нападники зробили серію пострілів стіни суду і вікна другого і третього поверхів будівлі.

Обстріл був проведений з тильного боку будівлі і спрямований у бік кабінетів суддів. Тобто зловмисники ціленаправлено хотіли когось зачепити.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

В суді жахливий інцидент, внаслідок якого, на щастя, ніхто не постраждав, пов'язують із професійною діяльністю. У результаті стрілянини пошкоджено вікна і фасад будинку.

Наразі на місці працюють фахівці та співробітники правоохоронних органів.

Нагадаємо, Україну позбавили найнебезпечнішого рецидивіста: неадекват з молотком змушував тремтіти кожного.

Як повідомляв портал "Знай.uа": вбивцю українки в Єгипті засудили до вищої міри покарання. Злочинець пояснив, що наважився на напад з причини фінансових труднощів.

Також "Знай.uа" писав, що у Києві схопили небезпечну банду таксистів: присипляли та обдирали до нитки.

У Києві копи затримали двох чоловіків. Зловмисники прикидались таксистами і грабували своїх пасажирів. Горе-таксисти їздили по місту з характерною "шашкою" таксі і підшукували в громадських місцях. Користувались попитом нічні розважальні заклади і ресторани - звідти здебільшого забирали пасажирів напідпитку. Злочинці присипляли п'яних пасажирів і легко грабували їх.