У Харкові юрба агресивно налаштованих неповнолітніх напала на чоловіка.

Відповідне відео оприлюднив харків'янин Дмитро Марзоні у Facebook.

На відео видно, як група дітей накинулась на чоловіка, оточили його і почали нападати з усіх боків, намагаючись вдарити.

В Харькове толпа малолетних напала на мужчину. Вспоминается случай с боксёром в Киеве, который силой поставил «нападавших» на место. Уверен что до таких сцен доводить нельзя. Дети должны знать своё место, уважать старших и Закон. А патрульной полиции и участковым стоит напоминать «особо забывчивым».

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще
Geplaatst door Dmitriy Marzoni op Dinsdag 12 maart 2019

"У Харкові натовп малолітніх напала на чоловіка. Пригадується випадок з боксером в Києві, який силою поставив "нападників" на місце. Упевнений, що до таких сцен доводити не можна. Діти повинні знати своє місце, поважати старших і Закон. А патрульній поліції і дільничним варто нагадувати "особливо забудькуватим", - написав автор під відео.

Українці, шоковані кадрами, активно коментують відео у соціальній мережі.

"Маленькі звірі, і в нашій країні це не рідкість, то дівчатка вбивають один одного, то ось це ... І як ростити тут свою дитину ... просто страшно", "І головне те, що їхні батьки такі ж самі, якщо виховали таких дітей! А тим малим гівнюкам нічого не буде. Ну #аніжедєті. Можу лиш уявити що буде з них через 10-20 років", "Майбутні убивці та гвалтівники", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, Національна поліція України викрила та затримала організатора дитячої порностудії в Києві.

поліція
поліція

Всі заходи зі встановлення особи злочинця, документування зазначеного злочину проводилися в рамках спільних зусиль з колегами з Великобританії.

Як повідомляв раніше Знай.ua, поки поліція з'ясовує обставини та шукає свідків, київські ультрас розшукали учасників банди неповнолітніх, які "прославились" брутальними нападами на перехожих у центрі Києва. Підлітків змусили публічно покаятися за свої вчинки.

Про це повідомив паблік "Київ Оперативний", який і виклав відео "покарання".

Також Знай.ua писав про те, що в Київській області судитимуть двох підлітків, які до смерті побили жителя одного з сіл.