У четвер, 10 січня, стало відомо про те, що в Київській області судитимуть двох підлітків, які до смерті побили жителя одного з сіл.

суд
суд

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

Правоохоронці встановили, що в жовтні 2018 року двоє неповнолітніх - 16 і 17 років, прийшли на територію приватного будинку в одному з сіл Сквирського району, де влаштували сварку та бійку з місцевим жителем. В ході конфлікту підлітки ногами побили хлопця, завдавши йому близько 40 ударів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Побитий хлопець був доставлений в районну лікарню і через два дні помер. Неповнолітніх звинувачують в скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч.2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене групою осіб, що спричинило смерть потерпілого). Тепер двом підліткам загрожує до 10 років в'язниці.

Нагадаємо, напередодні Нового року у Харкові по-звірячому вбили двох студенток із Туреччини, однак тіла загиблих виявили лише у четвер, 3 січня.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

У повідомленні йдеться, що тіла студенток знайшли у замкненій квартирі. Про те, що дівчата уже три дні не виходять на зв'язок, у поліцію повідомили їхні друзі. Виявилося, що обидві загинули ще 31 грудня від численних ножових поранень.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Харкові поліція відкрила кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство" у справі про вбивство двох іноземних студенток. Відомо, що студенткам було усього 20 та 22 роки.

поліція
поліція

На даний момент поліція опитує мешканців будинку і встановлює всі обставини страшної драми, яка сталася у новорічну ніч.

Як заявив заступник начальника управління Нацполиции по Харківській області – начальник слідчого управління Сергій Чиж, убитих знайшли сьогодні, 3 січня 2019 року, близько дев'ятої години ранку.

Також Знай.ua писав про те, що зниклу клієнтку Blablacar Ірину Ахматову знайшли мертвою у Підмосков'ї.