Зниклу клієнтку Blablacar Ірину Ахматову знайшли мертвою у Підмосков'ї.

Її вбивця розповів правоохоронцям про те, як скоїв злочин. Про це повідомляє politeka.net.

"Зниклу клієнтку BlaBlaCar знайшли мертвою під Серпуховим. Зловмисник сам повідомив місце, після чого його повезли на перевірку показань на місцевості, де він вказав місце розташування убитої", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що чоловіка взяли під варту.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Силовики затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві водія сервісу Blablacar. Ним виявився 29-річний росіянин Віталій Чікіров. Чоловік, як зазначається, зізнався у вбивстві молодої дівчини", - зазначається.

Зловмисник у слідчому відділі Москви дав свідчення. За його словами, спланував вбивство заздалегідь, забронювавши на сервісі BlaBlaCar з фальшивих акаунтів усі місця в машині жертви.

За інформацією ЗМІ, після скоєння вбивства Чікіров викинув тіло і на автомобілі поїхав в Ярославль, де у нього живуть дружина і коханка. Спочатку він хотів продати транспортний засіб на запчастини, але кинув його в місті, коли дізнався про розшук.

"Чоловік за допомогою того ж сервісу пошуку попутників приїхав до родичів у Володимир, де певний час переховувався у знайомого, і напередодні вирішив втекти в Нижній Новгород. Але автомобіль був зупинений в районі міста Гороховец нарядом ДПС і оперативниками місцевого відділення карного розшуку. Щоб впіймати вбивцю силовикам знадобилася цілий тиждень", - повідомляється.

Нагадаємо, компанія BlaBlaCar дізналася про те, що клієнтка їхнього сервісу Ірина Ахматова пропала, вже вранці 26 грудня через ЗМІ. У компанії перевірили дані і підтвердили, що вона дійсно 23 грудня здійснювала поїздку по маршруту Москва – Тула.

Після зникнення жінки російські ЗМІ писали, що чоловіку Ахматової дзвонили невідомі. Вони вимагали зустріч і викуп в розмірі 100000 рублів в обмін на жінку. За словами шахраїв, вона знаходиться у них під дією наркотичних речовин. Чоловік Ірини Ахматової передав номер того, хто дзвонили, співробітникам поліції. Останні перевірили номер і підтвердили, що він належить шахраям. Тіло жінки на той момент так і не було знайдено.

Також Знай.ua писав, в Індустріальному районі Харкова знайшли тіло чоловіка із жахливими пораненнями.