За даними патрульної поліції області, 11 березня надійшла інформація про те, що водій у стані сп’яніння сів за кермо автомобіля Chery.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Відзначається, що прямуючи на місце правопорушення інспектори поліціх помітили автомобіль, який був вказаний в орієнтуванні. Правоохоронці відразу ж спробували зупинити автомобіль, проте водій неадекватно відреагував на вимогу поліції та почав втікати.

Проте у дворі одного з будинків водій наїхав на бордюр, у результаті чого автомобіль перекинувся на дах.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Під час спілкування із водієм інспектори одразу помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували чоловіку пройти тест на алкоголь. Проте він він відмовився від проходження тесту на місці ДТП та у медичному закладі.

Варто відзначити, що після ДТП на місце приїхала мати правопорушника, яка у доволі неоднозначній формі відреагувала на вчинок сина.

Не змушуйте рідних та близьких ніяковіти за ваші вчинки «В тебе вагітна дружина, ти можеш хоча б заради неї бути людиною» - з такими словами, в присутності патрульних, проводила профілактичну бесіду мати водія автомобіля. 11 березня, на службу 102 надійшла інформація про те, що водій у стані сп’яніння сів за кермо автомобіля Chery та поїхав у невідомому напрямку. Прямуючи на місце правопорушення, інспектори помітили автомобіль із орієнтування на вулиці Тернопільська. Інспектори надали кермувальнику автомобіля Chery вимогу про зупинку транспортного засобу, на яку чоловік не відреагував та почав утікати. Невдовзі, в дворі одного з будинків водій допустив наїзд на бордюрний камінь та дерево, в результаті чого транспортний засіб перекинувся на дах. Під час ДТП автомобіль отримав механічні пошкодження. Водій жодних травм не отримав. Під час спілкування із водієм, інспектори одразу помітили у водія явні ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували чоловіку пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння у встановленому законом порядку. Кермувальник відмовився від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння як на місці так і у медичному закладі. На місцевого мешканця 1993 року народження, патрульні оформили адміністративні матеріали за частиною 1 статті 130 (керування із ознаками алкогольного сп’яніння) КУпАП, протокол за статтею 124 (за вчинення дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП та протокол за статтею 122-2 (невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП. Вкотре наголошуємо у жодному разі не сідайте за кермо напідпитку, не наражайте на небезпеку своє життя та здоров’я, а також інших учасників дорожнього руху. #patrolpolice_khmelnytskyi #khmelpolice #патрульнаполіція

Geplaatst door Патрульна поліція Хмельницької області op Donderdag 14 maart 2019

“Ти нас втаскав у таке г*вно! У тебе вагітна дружина, можеш заради неї бути людиною?.. Прохмелієш, тоді з тебе знімуть наручники. А зараз, що тобі кажуть, те і робиш із закритим ротом”, – заявила вона.

Разом з тим варто відзначити, що легковий автомобіль на повній швидкості влетів у зупинку, на якій в цей час стояли люди і чекали на громадський транспорт.

Дорожньо-транспортна пригода (ДТП) сталася вранці, 14 березня, на одній із зупинок громадського транспорту міста Волгограда в Росії. Машиною в момент аварії керувала студентка місцевого вищого навчального закладу. Вона не впоралась з керуванням та вилетіла на зупинку.

В повідомленні місцевої поліції говориться, що 23-річна дівчина 7:50 ранку (5:50 за Києвом) керувала автомобілем KIA Rio. На площі Леніна вона скоїла наїзд на зупинку громадського транспорту. За первинною інформацією студентка заснула за кермом. В результаті ДТП постраждала молода дівчина. Її доставили з черепно-мозковою травмою у лікарні. Первинна перевірка не виявила в крові дівчини-водія алкоголю.

Нагадаємо, у Дніпрі кримінальні авторитети влаштували дику перестрілку на очах у перехожих.

Як повідомляв "Знай.ua", у Запоріжжі неадекват на шаленій швидкості протаранив пішохода.

Також "Знай.ua" писав, що у справі Зайцевої стався гучний переворот.

У Чернівцях водій, який порушив правила ПДР, кидався на поліцейських