З'явилася провокаційна інформація про те, що винуватець кривавої аварії на Сумській у Харкові Геннадій Дронов може опинитися на волі. Цікаво, що в резонансну справу по даній аварії, в результаті якої загинули 6 людей і ще п'ятеро отримали важкі травми, може втрутитися президент України Петро Порошенко.

Про це стало відомо завдяки повідомленню порталу "Політека".

Так, на президентському сайті електронних петицій зареєстрували звернення до глави держави про помилування Геннадія Дронова, який разом з Оленою Зайцевою отримав 10 років в'язниці. Офіційну петицію було зареєстровано 28 лютого, а її автором виступив Андрій Федоров. На думку автора петиції, Геннадія Дронова нібито засуджено несправедливо, і тому "необхідно прийняти рішення про його помилування".

Геннадій Дронов
Геннадій Дронов

"Про помилування Дронова Геннадія обвинуваченого у скоєнні ДТП, яка мала місце в місті Харкові 18 жовтня 2017. Оскільки вважаємо, що його засуджено несправедливо. Вирок Київського районного суду міста Харкова від 26 лютого 2019", — сказано у зверненні.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Зайцева та Дронов
Зайцева та Дронов

За станом на ранок 2 березня, дану петицію про помилування Геннадія Дронова підписали 138 людей з 25 000 необхідних.

Варто нагадати, що в Польщі автобус з українцями потрапив в жахливу ДТП з вантажівкою. Інцидент, за даними каналу tvn24. стався в населеному пункті Тур у Лодзькому воєводстві. Автобус сполученням Київ-Свіноуйсьце потрапив в аварію, яка стала смертельною для водія. Ще двоє людей госпіталізовано.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що трагічно відома автоледі Олена Зайцева не сидітиме 10 років за гратами, всупереч справедливим очікуванням родичів жертв кривавого ДТП у Харкові. Їй, а також другому винуватцю катастрофи, Геннадію Дронову, значно скоротили тюремний термін, передає видання Політека. Про зміни у судовому рішенні і про свій особистий погляд на вирок Зайцевої розповідає адвокат "мавпи з гранатою" Юлія Козир.

Нагадаємо, родичі жертв ДТП у Харкові притиснуть до стінки дружків Зайцевої.

Як повідомляв Знай.uа на Київщині поліція затримала п'яного слідчого ДБР: на ногах не тримався, а за кермо сів.

Знай.uа писав, обвинувачені у вбивстві двох міліціонерів вийдуть на свободу: нардепи допомогли.

Дивіться відео по темі: