У Полтаві сьогодні, 16 березня, під час візиту Президента Петра Порошенка в місто, де він звільнив губернатора Валерія Головка, сталася сутичка між активістами та поліцією. В результаті інциденту був поранений один чоловік. Про це повідомили в прес-службі Міністерства внутрішніх справ, передають "Українські Новини".

"В центрі Полтави група молодих людей намагалася спровокувати конфлікт з поліцією",– йдеться у повідомленні прес-служби.

Також у поліції зазначили, що близько 14:00 група активістів спровокувала бійку з поліцією на Театральній площі в Полтаві. В результаті поранено 1 цивільна особа.

З метою недопущення загострення ситуації, поліція припинила протиправну діяльність молодих людей. Зараз встановлюються їх особи та з'ясовуються всі обставини такої поведінки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"За інформацією прес-служби поліції Полтавської області, група молодих людей кидала у правоохоронців іграшкових поросят. На зауваження правоохоронців вони не реагували. Після продовження агресивної поведінки затримали близько 10 осіб. Чоловіків опитують щодо мети їх перебування і їх дій. З'ясовують обставини. Попередня кваліфікація їх дій - дрібне хуліганство", - йдеться в повідомленні.

Після цього, як пише видання, Порошенко виступив перед полтавцями зі сцени. Паралельно, з іншого боку театру, на площі представники Нацкорпуса проводили акцію "Свинарчуков за грати" з м'якими іграшками поросят.

Поліція vs Нац.Корпус

Geplaatst door Підслухано в Полтаві op Zaterdag 16 maart 2019

Раніше представники Нацкорпуса заявили про "побиття і затримання декількох учасників акції в Полтаві, де 16 березня перебуває президент Петро Порошенко, які намагалися "поставити йому питання".

Нагадаємо, 14 березня, Київ сколихнула новина про страшну знахідку - поліцією було виявлено бездиханне тіло чоловіка. Як з'ясувалося, загиблим виявився співробітник Адміністрації президента Олександр Бухтатий.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на вулиці Адмірала Макарова, біля ресторану швидкого харчування McDonalds в Миколаєві сталася стрілянина.

Також "Знай.uа" писав, невідомі зловмисники здійснили обстріл другого і третього поверхів Голосіївського районного суду Києва. Про прикрий інцидент повідомила "Судово-юридична газета".