Невідомий чоловік в центрі Москви вирішив залізти на арку Кримського мосту. Очевидці даної пригоди все зняли на відео. Про це в суботу, 16 березня, повідомляє видання "БМ" з посиланням на опубліковане відео на Telegram-каналі Life Shot.

На відеоролику видно, як молодий чоловік вже повільно спускається по опорі. В цей час до нього піднімаються рятувальники.

Як розповідають свідки того, що сталося, чоловік не постраждав і спустився на землю без травм. В даний час з ним працюють медики та місцева поліція. Що спонукало чоловіка піднятися на арку Кримського мосту в центрі Москви, поки не повідомляється. Цілком можливо, що чоловік виявиться черговим екстремалом.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Екстремал вибрався на висоту п'ятиповерхового будинку. На місце НП приїжджали лікарі та чотири наряди рятувальників. Незабаром хлопця зняли рятувальники і передали медикам. Він не пояснив, навіщо вирішив забратися на арку", — йдеться у повідомленні.

У той же час, користувачі соцмережі встигли підняти на сміх дивного росіянина-скелелаза.

"У них там загострення напевно", "у всіх психів навесні загострення", "напевно, він псих", "тут таких багато", "відразу видно – весна", — пишуть дотепні користувачі.

Варто відзначити, що серед української молоді нині популярна така небезпечна і екстремальна розвага, як підйоми на дахи будинків та інші висотні точки без спеціальної підготовки, і найчастіше – без страховки.

Люди, частіше молоді і підлітки, які займаються цим неподобством, називають себе руферами, від англійського "roof" - дах. Чи варто говорити про те, що такі розваги нерідко закінчуються фатально для руферів, яким пощастило менше за інших?

Нагадаємо, у Києві поліція затримала нетверезого 16-річного хлопця, який вкрав у батька машину і потрапив в аварію з патрульною машиною Toyota Prius.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Полтаві, 16 березня, під час візиту Президента Петра Порошенка в місто, де він звільнив губернатора Валерія Головка, сталася сутичка між активістами та поліцією. В результаті інциденту був поранений один чоловік.

Також "Знай.uа" писав, у Хмельницькому на світлодіодному екрані, що на розі Гагаріна та Кам'янської, почалася трансляція фільму для дорослих. Дивний інцидент стався близько 18.00.