У Харкові 18-річна дівчина скоїла суїцид, стрибнувши з даху 16-поверхівки.

Про це передає прес-служба Нацполіції

Вдень, 16 березня, біля будинку по вулиці Гвардійців Широнінців була виявлена молода дівчина, яка стрибнула з даху. На момент прибуття медиків вона була ще живою і розповіла, що хотіла покінчити з собою.

На даху дівчина хотіла порізати собі вени, а потім стрибнула з даху. Від травм вона померла в лікарні.

Поліція вилучила з місця інциденту передсмертну записку. Дівчина страждала від наркотиків і мала залежність. Вона неодноразово говорила, що хоче вчинити суїцид.

Порушено кримінальне виробництво за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з позначкою "самогубство".

Варто нагадати, що У Києві з вікна житлового будинку за адресою Митрополита Шептицького, 7 викинулася 74-річна пенсіонерка.

Вона мала психічне захворювання.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У вікно жінка стрибнула голою.

Трагедія трапилася в суботу 9 березня, приблизно в 23:00.

За словами очевидців, пенсіонерка жила в квартирі №43 на п'ятому поверсі 16-поверхового житлового будинку за адресою Митрополита Шептицького, 7.

Вона мала проблеми психічного характеру, страждала на шизофренію. 74-річна пенсіонерка жила одна і викинулася з п'ятого поверху. Коли приїхала поліція, у неї ще був пульс. Але травми виявилися смертельними. Медики були безсилі.

Ще ми писали про те, що Лежачим на підлозі його знайшли батьки. Чоловік не раз говорив про свої наміри, але його слова ніхто не сприймав серйозно. Чоловік часто чув якісь голоси у себе в голові і одного разу пыталася перерізати собі вени, але потім ніби як прийшов у норму. Але коли батьки спробували зв'язатися з сином, відповіді не було. Коли вони приїхали до нього додому, то побачили, що чоловік лежав мертвий на підлозі, а навколо його руки була намотаний дріт.

Нагадаємо, Як вберегти близьких від суїциду: важливі поради, які здатні врятувати життя

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Підліток вирішив піти з життя в прямому ефірі: все, з мене досить

Також "Знай.ua" писав про те, що Страшна трагедія потрясла Херсонщину: молода дівчина вирішила звести рахунки з життям