У центрі Одеси громадянин Фінляндії випав з вікна багатоповерхівки. Інцидент стався після сварки з господарями помешкання.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Одеської області.

"Встановлено, що вказані тілесні ушкодження чоловік отримав, перебуваючи в гостях у квартирі одесита після сварки з друзями господаря оселі", - йдеться у повідомленні.

Відомо, що іноземець перебував у гостях жителя Одеси. У помешканні господаря стався конфлікт, після чого друзі господаря оселі застосували фізичну силу щодо громадянина Фінляндії та викинули його у вікно. Причину сварки не повідомляють.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Чоловік випав з другого поверху. Його доправили до лікарні. Нині він перебуває у медичному закладі з переломом обох п'яток. Встановили, що іноземцем, якого викинули з вікна, є 38-річний громадянин Фінляндії Микола С. Конфлікт з місцевими стався вночі 17 березня на Єлісаветинській вулиці Одеси.

Попередньо вказану подію правоохоронці кваліфікують за ознаками ст. 122 Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють осіб, причетних до інциденту та всі обставини. Після отримання висновків судово-медичної експертизи буде прийнято остаточне процесуальне рішення. Триває слідство.

Нещодавно в Одесі сталася моторошна аварія. Автомобіль Mersedes збив чоловіка, той помер на місці від отриманих травм. Смертельна ДТП сталася близько 7:00 ранку у суботу, 16 березня, на перехресті Люстдорфської дороги та вул. Бреуса. Автомобіль марки Mersedes наїхав на чоловіка, якому ймовірно було 35-40 років. Після зіткнення з людиною, іномарка влетіла в дерево.

Нагадаємо, що в Одесі візочок з немовлям здуло з пірса: мати стрибнула рятувати та мало не потонула.

Як повідомляв "Знай.ua", головою об плитку: в Одесі раптово помер хлопець, якого жорстоко побили в нічному клубі.

Також "Знай.ua" писав, що дві буйні компанії перетворили київський ресторан на поле бою та розстріляли охоронців.