В метро Гонконгу в ніч на 18 березня зіткнулися два пасажирських потяги: їх машиністи постраждали і зараз знаходяться у лікарні. Трапилось все під час тестування нової сигнальної системи, пасажирів у вагонах, на щастя, не було. Інакше могло би трапитись невідворотне, у моторошній аварій могли постраждати сотні пасажирів.

Наголошується, що аварія сталася поблизу станції Сентрал під час тестування нової сигнальної системи. У результаті зіткнення один з поїздів зійшов з рейок, його вагони були добряче пошкоджені.

Через інцидент протягом дня не буде здійснюватися рух між станціями Сентрал і Эдмирэлти на "червоній" гілці. Вона пов'язує острів Гонконг з материковою частиною міста.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

На іншій ділянці цієї лінії через зіткнення поїзди курсують із збільшеним інтервалом. Один з поїздів злетів з рейок, склад сильно понівечений. На місці прикрого інциденту працюють рятувальники, зруйновані вагони розбирають. Причин, чому сталось зіткнення, експерти поки що не повідомляють.

Як повідомлялось раніше, пасажирам "Укрзалізниці" доведеться викласти за квитки ще більше. Керівництво українського перевізника анонсувало черговий стрибок тарифів на пасажирські перевезення.

Українцям поки що не називають точних цифр, однак відомо одне - ціни будуть рости, і це факт.

Як пояснив очільник "Укрзалізниці" Євген Кравцов, в фінансовому плані підприємства станом на 2019 рік передбачено підвищення пасажирських тарифів на чверть. Це попередні цифри, кінцева вартість буде встановлена після затвердження рішення урядом.

Нагадаємо, чим "Укрзалізниця" замінить "купе" та "плацкарти".

Як повідомляв портал Знай.ua, за кілька років парк пасажирських вагонів УЗ може виявитися зношеним практично на 100%.

Також Знай.ua писав про те, що в Харківській області поїзд перемолов чоловіка на шматки.