Жахлива трагедія трапилась 17 березня, близько 17 години. Лікарям швидкої медичної допомоги надіслали страшну звістку про інцидент. Вже на місці події, що на вулиці Вербова обласного центру медики констатували смерть дитини віком близько місяця. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Як вдалось вияснити поліцейським, смерть немовляти настала внаслідок ножового поранення шиї, що нанесла 21-річна уродженка Запоріжжя, рідна мама дівчинки. Внаслідок отриманих травм, несумісних із життям,дівчинка померла до приїзду швидкої.

За попередніми даними, жінка знаходиться на психіатричному обліку.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У Рівне дівчина приїхала здобувати вищу освіту. Закінчивши вищий навчальний заклад, залишилася жити у квартирі 26-річного співмешканця та його матері.

На місці моторошної події працює слідчо-оперативна група, криміналісти та працівники ювенальної превенції.

Як згодом вдалось з’ясувати правоохоронцям, жнка народжувала в Івано-Франківську, пізніше переїхала на навчання у місто Рівне. Живе жінка зі своїм цивільним чоловіком, батьком дитини в квартирі у якій трапилась трагедія.

Попередньо встановлено, що батько дитини на декілька хвилин відлучився з помешкання, а коли повернувся виявив мертву дитину та побачив, що у жінки руки у крові. Батькові дитини 26 років.

Наразі мати перебуває в міському відділі поліції. Жінка могла не усвідомлювати, що робить. Але це стане відомо згодом, після проведення відповідних судово-медичних експертиз.

Нагадаємо, раніше повідомлялось про розстріл у мечеті Нової Зеландії: винуватця десятків смертей затримали.

Як повідомляв портал Знай.ua, у польському місті Вроцлав стався кривавий інцидент. Відомо, що в торговому центрі під час жорсткої суперечки чоловік з ножем напав на свого опонента. Від отриманих поранень чоловік помер.

Також Знай.ua писав про убивство підопічного Порошенка: копи розкрили подробиці. Смерть настала за загадкових обставин, які належить з'ясувати правоохоронцям.