У центрі Миколаєва маршрутне таксі врізалося в дерево. Постраждали четверо пасажирів.

Про це пише видання "Новини N".

Аварія сталася у середу, 20 березня на проспекті Центральному (Леніна) в Миколаєві. Маршрутка їхала по проспекту з боку вулиці 8-го Березня в напрямку вул. Пушкінській. Біля одного із супермаркетів водій маршрутки несподівано опустив голову на кермо, мікроавтобус різко змінив траєкторію руху, виїхав за межі проїжджої частини та врізався в дерево по лівій стороні узбіччя.

За кермом пребував 56-річний громадянин Туреччини. Пізніше водій пояснив правоохоронцям, що йому раптово стало погано. Під час руху чоловік, що був за кермом, втратив свідомість.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

В результаті інциденту, постраждали четверо пасажирів маршрутки — двоє чоловіків і дві дівчини. Поки інформація є тільки про одного постраждалого — у нього перелом ноги. Які травми в інших травмованих в ДТП пасажирів невідомо. Усі обставини та причини аварії з'ясовує поліція.

Трагічна дорожньо-транспортна пригода також трапилась вранці в суботу, 9 березня. У аварії на вулиці Нижньоюрківська в Києві автівка влетіла в огорожу. Автомобіль Daewoo, уникаючи зіткнення з Mercedes, врізався в огорожу. Цим самим не залишилось шансів вижити у пасажира.

Нагадаємо, у Києві п'яний підліток протаранив патрульних на викраденому авто: термінова госпіталізація. Хлопець весело утікав від копів, але тепер його чекає суворе покарання

Як раніше повідомляв "Знай.ua", у Києві некерована іномарка розтрощила два авто і спалахнула, як факел: водій горів живцем. Наголошується, що автомобіль Chevrolet Aveo на скаженій швидкості їхав з боку Петрівки у бік станції метро "Шулявська".

Також "Знай.ua" писав про те, що смерть Марини Поплавської спровокувала новий скандал довкола "Дизель шоу".