Сестра загиблої в результаті смертельної автопригоди актриси "Дизель Шоу" Марини Поплавської звинуватила продюсерів гумористичного шоу в піарі і махінаціях.
Людмила Поплавська написала про це допис на своїй сторінці в Facebook, мовляв продюсери та піар-менеджери "Дизель Шоу" систематично організовують траурні заходи і збори коштів без відома сім'ї загиблої актриси.

"Наша сім'я була проти, щоб під час трауру (минуло трохи більше 4 місяців з моменту трагічної загибелі моєї сестри) проводилися будь-які гучні заходи в ім'я Марини, особливо до дня народження. Ніяких коштів, тим більше з концерту до дня народження Маріанни Францевны, сім'я не потребує! Це все відбувається без нашого відома, без нашої згоди. У мене виникають питання: "Яким чином, без узгодження зі мною, без переліку відповідних документів, врешті-решт без мого підпису були відкриті спеціальні рахунки неповнолітніх племінниць?" - йдеться у дописі Людмили.

Як повідомила сестра Марини Поплавської, вона попереджала продюсера шоу, якщо ситуація не зміниться, то звертатиметься до правоохоронних органів із відповідною заявою.

"Вплутувати дітей я категорично забороняю! Дівчатка і так отримали важку психологічну травму. Загинула не просто рідна тітка, але і хрещена мама моєї старшої дочки", - наголошує Поплавська.

Варто зазначити, що за словами сестри, відразу після трагедії ніхто з керівників шоу навіть не поінформував родичів актриси про її загибель. Дізналися про жахливу ДТП рідні із ЗМІ. Після похорону Марини Поплавської її сестра не мала жодних контактів з керівництвом "Дизель-шоу". Десь через 3 тижні після трагедії Людмилі надіслали пропозицію взяти участь у зйомках фільму "Королева гумору".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Перебуваючи у важкому психологічному і фізичному стані, я відмовилася. Знімати фільми не витримавши паузу, в такий важкий для родини час неприпустимо. Цей телевізійний продукт "не має нічого спільного з людиною, творчі досягнення якої є наймасштабнішими на просторах СНД, Європи. Її заслуги і особлива скромність — наша гордість... Публікувати будь-яку інформацію про сім'ю Маріанни продюсери не мають жодного морального права! Честь, гідність, порядність та ділову репутацію ще ніхто не відміняв", - зазначила Людмила.