26 березня в Харкові відбудеться прес-конференція, на якій ірландський лоукостер Ryanair може оголосити про запуск рейсів з місцевого аеропорту.

Цю інформацію повідомляє avianews.com.

Лоукост  Ryanair
Лоукост Ryanair

Відомо, що на заході з боку бюджетника виступить керівник з продажів та маркетингу в Центральній і Східній Європі, а також Балканах Ольга Павлонка і гендиректор управляючої аеропортом "Харків" компанії "Нью Системс АМ" Володимир Васильченко.

У разі анонсування відкриття рейсів Харків стане третім українським містом в маршрутній мережі Ryanair.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ryanair
Ryanair

Відзначимо, що зараз ірландський лоукостер літає з київського аеропорту "Бориспіль" та Львова.

Ryanair
Ryanair

Нагадаємо, що українцям повідомили цікаву новину, тепер подорожувати стане легше. Так, відомий лоукостер SkyUp Airlines починає авіаперевезення за трьома новими маршрутами.

Рейс Київ - Єреван стартує 17 травня 2019 року по понеділках і п'ятницях. Вартість квитка в одну сторону без багажу - від 1829 грн.

Київ - Бургас відкритий з 31 травня по 2-3 рази в тиждень. Вартість квитка в одну сторону без багажу - від 1325 грн.

лоукост SkyUp
лоукост SkyUp

Напрямок Київ - Варна почне функціонувати з 14 червня по п'ятницях, вартістю від 1325 грн. Також лоукостер повідомив, що рейси будуть здійснюватися з терміналу F аеропорту Бориспіль.

Раніше портал писав, в середу, 6 березня, стало відомо про те, що наглядова рада авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) прийняла рішення про відкриття нового пасажирського рейсу Херсон - Бургас (Болгарія).

літак МАУ
літак МАУ

Так, рейс МАУ буде здійснювати двічі на тиждень літаком "Ембрайер 190" з салоном на 109 місць. Варто відзначити, що це буде саме регулярний, а не чартерний рейс. Відкриття авіарейсу планується приблизно у другій половині травня – на початку червня цього року. Загальний час перельоту складе одну годину і десять хвилин.