Поїхав в центр зайнятості і не повернувся: сусіди випадково натрапили на тіло чоловіка, який пропав напередодні.

Інцидент трапився на Тернопільщині. Тіло сусіда в приміщенні недіючої школи виявили місцеві жителі села Новосілка Борщівського району. Повідомлення про знайдений труп надійшло на лінію "102" 21 березня о 17:06, повідомляють місцеві ЗМІ.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Підгаєцького відділення поліції. За словами начальника відділення Юрія Куньки, загиблий – місцевий мешканець, 1972 року народження.

Його родичі стверджують, що він вийшов з дому 19 березня та поїхав в центр зайнятості в село Підгайці і з того часу пропав. Вони йому неоднорахово телефонували, та дарма: телефонний виклик йшов, але чоловік на нього не відповідав.

Також з'ясувалось, що чоловік полюбляє зловживати спиртними напоями.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

При попередньому огляді тіла, слідів насильницької смерті судово-медичні експерти не виявили. Причини смерті встановить експертиза. Даний факт внесений в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 115 частина 1 ККУ. Триває слідство.

Нагадаємо, у Сумах син жорстоко побив власну матір, яка після таких знущань померла у лікарні.

Між рідними людьми виник конфлікт у ході якого молодик накинувся на матір з кулаками та завдав їй тяжких ударів. Літню жінку госпіталізували до місцевої лікарні.

Відзначається, що 64-річна жінка потрапила до лікарні із закритою черепно-мозковою травмою та численними забиттями кінцівок та тулуба. Лікарі не змогли врятувати літню жінку і вона після нетривалого лікування померла.

Як повідомляв портал Знай.ua, під Києвом жінка виявила в канаві понівечений труп.

Копам вдалося з'ясувати особу загиблої. Нею виявилася 38-річна мешканка цього ж села. Судмедекспертиза встановила, що жінка померла від закритої черепно-мозкової травми. Поліцейські встановили співмешканця загиблої, який і став головним підозрюваним у вбивстві.

Також Знай.ua писав, у Тернополі труп чоловіка місяць пролежав у підвалі