Телефонний дзвінок про те, що в центрі Тернополя чути різкий запах і лежить труп, надійшло на лінію 102. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, повідомляє прес-служба Тернопільської поліції.

По телефону поліцейським вказали будинок, з підвалу якого було чути різкий запах. За вказаною адресою на вул.Чорновола,5 вони знайшли труп невідомого.

За попередніми даними - чоловікові близько 50 років. У підвальному приміщенні він пролежав близько місяця.
Припускають, що загиблий - людина без постійного місця проживання, був без нижньої білизни, одягнутий у дві пари штанів та кофту, без будь-якого верхнього одягу. Слідів насильницької смерті при попередньому огляді експерт не виявив.
Оглядаючи прибудинкову територію, оперативники в під'їзді будинку побачили на стіні першого поверху ще й напис: "В підвалі труп". Хто його наніс, а також особу загиблого та причини смерті встановить слідство. Даний факт внесли в ЄРДР відповідно до статті 115 ККУ.
Раніше ми писали, що в українській столиці сталася жахлива історія. Так, у Дніпровському районі за адресою Харківське шосе, 19 чоловік 36 років "застряг" на ліхтарному стовпі. Дана ситуація сталася через те, що любитель екстриму і гострих відчуттів зібрався стрибати з даху висотки з парашутом.

За інформацією журналістів, інцидент стався пізно ввечері 19 березня приблизно о 23:00. Чоловік зачепився парашутом за стовп. Щоб звільнити його, знадобилася допомога рятувальників. Після того, як чоловіка спустили на землю, він розповів, що займається парашутним спортом.

Також ми писали під Харковом в Місті Чугуїв відбулася дика історія, яка просто шокувала всю Україну. З'явилася інформація, що виявлено труп молодого солдата-контрактника ЗСУ.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ, які посилаються на інформацію надану поліцією.

Так, за словами копів, труп зі слідами насильницької смерті знайшли в місті Чугуїв. Тіло контрактника 1992 року народження, знайшли у лісосмузі, неподалік від військової частини, в якій він проходив службу.

Нагадаємо, якась тварина постаралися: під Одесою знайшли понівечений труп, впізнати майже неможливо.

Як повідомляв Знай.uа у Москві полум'я охопило "гніздо" олігархів: рятувальники третю добу не можуть впоратися з вогнем.

Знай.uа писав, дитина згоріла заживо, поки мама була зайнята: жахлива трагедія шокувала Харківщину.