На шахті "Надія", що у Львівській області в результаті обвалу породи загинув гірник.

Про це повідомили в прес-службі Нацполіціі у Львівській області.

Наразі вже відомо, що обвал породи стався на глибині приблизнно 500 метров.

"Обвал породи стався приблизно на глибині 500 метрів. Загиблому гірникові був 41 рік. У поліцію про трагедію повідомили сьогодні вранці", - повідомили в Нацполіціі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Наразі рятувальники проводять все необхідні роботи для пошуку тіла загиблого гірника.

Раніше ми повідомляли, що у Зімбабве відбулася жахлива аварія на нелегальній шахті. Відомо, що рудник, де видобували золото, затопило. Щонайменше 22 золотошукача зустріли там свою смерть.

За інформацією журналістів, потоп у шахті стався через потужні зливи. Рудник знаходиться на захід від столиці країни Хараре.

Під час події під землею знаходилось близько 70 гірників, тому точну кількість загиблих стане відомо, коли відкачають воду з тунелів. Рятувальникам вдалося підняти на поверхню тіла 22 загиблих тільки 16 лютого. За інформацією місцевих екстрених служб, вісім людей вдалося врятувати.

Варто нагадати, що кількість загиблих в результаті обвалу житлового будинку в Стамбулі збільшилася до 21 людини. Цю інформацію повідомляє AFP.

"В результаті обвалення семиповерхового будинку в азіатському районі Стамбула загинула 21 людина, ще щонайменше 14 отримали поранення", - йдеться в повідомленні.

Поліція встановлює причини інциденту. Як відомо, обвалення семиповерхової будівлі в Стамбулі відбулося в середу, 6 лютого. У будинку, в якому всього зареєстровано 43 людини, знаходилися 30 жителів. Причина обвалення поки невідома.

Нагадаємо, трагедію Донбасу показали одним фото.

Як повідомляв "Знай.ua", наслідки прориву дамби показали в мережі.

Також "Знай.ua" писав, що міст окупантів різко обвалився, в мережі показали фото трагедії.

Тимошенко і Зеленський вийдуть до другого туру: у Порошенка немає шансів. Олеся Бацман