У Кіровському районі Донецька обрушився міст сортування однієї з шахт.

Про це на своїй сторінці в Твіттері повідомляє блогер Necro Mancer.

Обвал мосту стався на шахті Скочинського. Причини обвалення конструкції не повідомляються, проте користувачі не виключають, що те, що трапилося стало результатом спроби порізати метал для продажу.

Разом з тим варто відзначити, що проросійські формування на Донбасі заробляють на торгівлі людьми, зокрема, молодими дівчатами.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Місцеві жителі розповіли, що терористи, які дислокуються неподалік від населеного пункту Озеряновка Донецької області, викрадають молодих жінок 25-26 років для подальшого продажу їх за кордон.

Наголошується, що загарбники утримують полонених у відкритих наметах. Нещодавно був налагоджений канал поставок за кордон.

Батько одної з викрадених дівчат спробував врятувати свою дочку. Коли він приїхав в "наметове містечко", терористи прострелили йому ноги. Після цього так зване МДБ ДНР зімітувало розслідування.

Також з'ясувалося, що в районі з'являються нові бандформування, імовірно посібники терориста, чинного під позивним "Вагнер". Передбачається, що він має відношення до ліквідації двох відомих терористів Мозкового і Дрьомова.

Розвідка повідомляє, що в одному з підрозділів російські куратори замінили командира, що викликало обурення серед його підлеглих.

Крім того варто відзначити, що координатор групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук стверджує, що російське командування мовчить про будь-яку інформацію з приводу професіоналізму своїх бойових загонів.

За його словами, "Інформаційне опір" володіє інформацією про те, що 22 лютого 2019 року на території Сирії загинули четверо військовослужбовців збройних сил Росії. Серед загиблих – полковник Альберт Омарів, командир 3 окремої бригади спеціального призначення (дислокується в російському місті Тольятті).

За загибель полковника та інших військових, як кажуть джерела "Інформаційного опору", командування армії РФ звільнило від обов'язків командира угруповання військ РФ в Сирії генерал-полковника Сергія Суровкина. Призначили його місяць тому.

Нагадаємо, жителька Луганська розповіла про життя в окупації.

Як повідомляв "Знай.ua", мережа сміється над пропагандистами "російського світу".

Також "Знай.ua" писав, що у Путіна спробували приховати загибель великої шишки.

Зона відчуження Донбас. Фільм-дослідження про загрозу екологічної катастрофи