У п'ятницю, 8 березня, стало відомо про загибель у Сирії полковника Збройних сил Росії, який раніше воював проти України на Донбасі.

бойовик "ЛДНР"
бойовик "ЛДНР"

Про це повідомив координатор групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук на сторінці в Facebook.

У повідомленні йдеться, що командування ВС РФ замовчує низький рівень бойової підготовки підрозділів і втрати.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Командуванням ЗС Росії ретельно приховуються факти низького рівня бойової підготовки своїх підрозділів, а також дані про обставини, які призводять до втрати особового складу в зонах ведення бойових дій. 22 лютого 2019 року на території Сирії стався інцидент, в результаті якого загинули четверо військовослужбовців ЗС Росії ", - розповів він.

Нагадаємо, у четвер, 7 березня, стало відомо про іще одну перемогу українських військових на Донбасі.

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

Про це повідомив офіцер ЗСУ Анатолій Штефан з позивним "Штірліц" та оприлюднив відео тріумфу ЗСУ в YouTube.

У повідомленні йдеться, що в районі Ясинуватської автомобільної розв'язки військовослужбовці Збройних Сил України знищили кулеметне гніздо російської гібридної армії в Донбасі.

"Бетонні зміцнення не врятують окупантів або черговий" страйк "від воїнів ООС", - підписано відео.

Як повідомляв раніше Знай.ua, голодранці з ніким невизнаної республіки на тимчасово окупованій території Донбасу регулярно веселять мережу своїми недоумкуватими витівками і заявами.

Путінські бойовики з усіх сил намагаються наслідувати нормальній державі і створили так звані Міністерства та інші органи влади, проте все стає зрозуміло, як тільки звертаєш увагу на клоунів, які стоять на чолі бандформування.

Останнім приводом посміятися над окупантами став Міжнародний жіночий день і події, приурочені до його святкування. Одна з фотографій викликала справжній ажіотаж серед інтернет-користувачів – на ній зображений ватажок бойовиків самопроголошеної "ДНР" Денис Пушилін в момент вручення жінці квітів на честь свята 8 березня.

Також Знай.ua писав про те, що за минулу добу путінські окупанти 18 разів порушили режим припинення вогню, при цьому 14 разів застосували заборонене Мінськими домовленостями озброєння, про що повідомив пресс-центр ООС.