У бойовиків повідоили про начебто загибель 11 осіб.

Про це повідомила волонтер з Горішніх Плавнів, що на Полтавщині, Оксана Бикова у Facebook.

Як уточнила вона, це нібито сталося на Луганському напрямку під Кримським, де бойовики обстрілювали сили АТО з самохідної артилерійської установки "Піон".

"До кінця п'ятниці, 5 травня, ще 11 окупантів на Донбасі стали "самострілами" і загинули в результаті атаки", - написала Бикова.

Волонтер підкреслила, що при цьому всьому сили АТО не відповідали на удари бойовиків.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Нагадаємо, в Міноборони вперше зізналися, що українські воїни гинуть через недоробки зброї. Претензії є до міномета "Молот" і до КБА-48.

У Генеральному штабі навіть тимчасово заборонили силам АТО стріляти з "Молота", якщо військові при цьому не знаходяться в укритті.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, п'ять українських бійців отримали поранення після активних збройних провокацій проросійських бойовиків.