У четвер, 7 березня, стало відомо про іще одну перемогу українських військових на Донбасі.

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

Про це повідомив офіцер ЗСУ Анатолій Штефан з позивним "Штірліц" та оприлюднив відео тріумфу ЗСУ в YouTube.

У повідомленні йдеться, що в районі Ясинуватської автомобільної розв'язки військовослужбовці Збройних Сил України знищили кулеметне гніздо російської гібридної армії в Донбасі.

бойовики
бойовики

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Бетонні зміцнення не врятують окупантів або черговий" страйк "від воїнів ООС", - підписано відео.

Коли точно стався бойової епізод в районі трикутника Донецьк-Авдіївка-Ясиновий, не повідомляється.

Нагадаємо, екс-терористка незаконних збройних формувань "ДНР" Світлана Дрюк перейшла на сторону України.

Тепер окупанти діляться в соцмережах припущеннями з приводу можливої співпраці окупантки з українською армією ще з 2015 року. Зокрема, користувачі Twitter пригадують, що тоді під час боїв в районі Дебальцеве підрозділ, в якому служила Дрюк, не раз відкривав вогонь по позиціях "своїх", передає "Диалог.UA".

Як повідомляв раніше Знай.ua, топ-керівництво країни агресора Росії не може поділити Донбас.

Путін
Путін

У Кремлі сплять і бачать переділ грошовихпотоків у регіоні, і навіть назріває бунт, розповів міністр з окупованих територій України Вадим Черниш. За даними міністра, агресію росіян в ОРДЛО займаються декілька відомств, які весь час сваряться між собою.

"І кожна з цих структур хоче мати свою частку від доходу з тимчасово окупованих територій, адже для цього є всі умови: ніякої відповідальності, суди не діють, зброя є", – уточнив Черниш.

Мова йде про такі структури, як Федеральна служба безпеки РФ (ФСБ), ГРУ Генштабу Збройних сил Росії, а також комісії уряду РФ з питань гуманітарної допомоги та помічника Володимира Путіна Владислава Суркова (ідеологія і політика).

Владислав Сурков
Владислав Сурков

Також Знай.ua писав про те, що головнокомандувач військами США в Європі та об'єднаними збройними силами НАТО в Європі генерал Кертіс Скапаротті заявив, що хотів би підсилити захисні можливості України проти російської агресії на Сході країни, і на Чорному морі.