Топ-керівництво країни агресора Росії не може поділити Донбас. У Кремлі сплять і бачать переділ грошовихпотоків у регіоні, і навіть назріває бунт, розповів міністр з окупованих територій України Вадим Черниш. За даними міністра, агресію росіян в ОРДЛО займаються декілька відомств, які весь час сваряться між собою.

"І кожна з цих структур хоче мати свою частку від доходу з тимчасово окупованих територій, адже для цього є всі умови: ніякої відповідальності, суди не діють, зброя є", – уточнив Черниш.

Мова йде про такі структури, як Федеральна служба безпеки РФ (ФСБ), ГРУ Генштабу Збройних сил Росії, а також комісії уряду РФ з питань гуманітарної допомоги та помічника Володимира Путіна Владислава Суркова (ідеологія і політика).

"От і уявіть, якщо один – ставленик одного центру впливу, а другий – у підпорядкуванні в іншого центру впливу, і між ними виникає конфлікт, то, як не дивно, цей конфлікт вирішується в Москві. Ці конфлікти зараз поглибилися. Цілий ряд конфліктів, які відбуваються на рівні Донецької і Луганської областей, фактично перенесена в кабінети Москви. Тобто чиновники в Москві перебувають у напружених відносинах через ситуацію на Донбасі", – пояснив український міністр.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, раніше ми писали, що Російська "Ополченочка" здалася Україні і буде свідчити в Гаазі: втекла з пекла.

Українська контррозвідка вивела з окупованої території заступника командира полку "ДНР" Світлану Дрюк (позивний Вітерець), про яку російські пропагандисти зняли фільм "Ополченочка".

Восени минулого року в районі Чистякового (колишній Торез) за вибуху були знищені 8 танків Т-72 незаконного збройного формування "11 полк ДНР", де вона служила.

Її історію оприлюднили лише зараз, в березні, оскільки до недавнього часу на окупованій території знаходилися двоє її дітей.

Нагадаємо, українські вояки на Донбасі збили розрекламовану путінську пташку: фото.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський розкрив українцям секрети роботи: перевіряйте, переконайтеся, приєднуйтесь.

Знай.uа писав, Трамп зробив розкішний подарунок Путіну, тисячі військових повернуться додому: деталі.