Правоохоронці проводять масштабну спецоперацію на столичному житловому масиві Троєщина. Вони шукають злочинців, які озброєні автоматичною зброєю.

Про це пише Інформатор.

Відомо, що вівторок, 26 березня, підозрювані напали на приймальню народного депутата Борислава Берези. Помічники нардепа кинулися за ними в погоню і загнали в один з дворів на вулиці Теодора Драйзера. Після цього нападники з предметами, схожими на АК, вдалося втекли.

Очевидці повідомляють, що чоловіків, схожих за описом, бачили на вулиці Теодора Драйзера, 44а. Вони також стверджують, що ті побігли в напрямку вулиці Оноре де Бальзака.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

За попередніми даними, чоловіки озброєні автоматами Калашникова. Вони були одягнені в чорні куртки та чорні штани. На вигляд одному зі зловмисників 30-35 років. Його зріст приблизно 1 м 80 см, волосся темне.

Зараз правоохоронці перекрили виїзди з Деснянського району. Пошук підозрюваних триває.

За інформацією прес-служби поліції Києва, невідомі озброєні люди намагалися потрапити до приймальні Борислава Берези на вулиці Олександра Сабурова, проте охорона їх не пустила. Виник конфлікт, після якого невідомі втекли на Range Rover. Пізніше авто зловмисників без номерних знаків виявили на одній зі стоянок Києва.

За попередньою інформацією, у зв'язку з нападом поліцейські розшукують також два автомобілі: чорний Renault Laguna з номерами BM6514BO, а також синій Chevrolet Lacetti з номерами AH7736KP.

Нагадаємо, що столичні копи отримали повідомлення про те, що офіс кандидата в президенти Анатолія Гриценка заміновано.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", вчитель роками розбещував дітей в таємниці від батьків.

Також "Знай.uа" писав про те, що до центру Києва стягують силовиків: українців просять приготуватися, починається щось неймовірне.