В суботу, 23 березня, у Києві правоохоронці несуть службу в посиленому режимі. Відбувається це у зв'язку з проведенням раніше анонсованого маршу Національних дружин. На мітинг з'їхалися тисячі людей з усієї України.

Про це сообщает Информатор.

Зазначимо, що 23 березня в Києві відбудеться масова акція, яку організовує Нацкорпус.

У столиці в посиленому режимі працюють поліцейські, патрульні поліцейські і військовослужбовці Нацгвардії України. На вулицях Шовковичної і Лютеранської чергують правоохоронці. Вони зупиняють автомобілі, опитують і перевіряють водіїв.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Лідер Нацкорпуса Родіон Кудряшов відкинув, що акція може пройти більш радикально, ніж у минулі рази.

"До нас приєднується все більше людей і владі не допоможе поліція. Зустрінемося 23 березня і будемо говорити по-іншому". повідомив керівник центрального штабу Нацкорпуса

Нагадаємо, що в Херсоні пройшов чемпіонат зі стрільби, в якому взяли участь переважна більшість силовиків області. Про це повідомляє прес-служба МВС.

Зараз вже відомо, що в змаганнях взяли участь 17 команд з різних куточків Херсонської області та команда поліції з Миколаєва. Кожна команда складалася з 3 стрільців.

Згідно з планом змагань, кожна команда виконала чотири стрілецькі вправи, серед яких: "Ель-президент", "Паніка", "Шквал" і "Тунелі Купера".

Раніше повідомлялося, що члени партії Національний корпус заявили, що СБУ нібито готує провокації проти них на завтрашній акції в Києві, щоб звинуватити у "підготовці до військового заколоту".

СБУ спростовує дану інформацію і заявляють, що "спостерігати" за проведенням мітингу Нацкорпуса.

"СБУ в особі Кононенко (заступник голови СБУ, - ред.) готує закладки в центрі міста для того, щоб 16 числа дискредитувати національний рух… шляхом звинувачення в тому, що це підготовка до військового заколоту", - сказав він.

Як повідомляв "Знай.uа", у Нацполіції зробили гучну заяву через прослуховування поблизу офісу Зеленського.

Також "Знай.uа" писав, що у Нацполіції "пригріли" ватажка бойовиків.