У понеділок, 11 березня, народний депутат і лідер партії "Національний корпус" Андрій Білецький на прес-конференції в Києві заявив, що не хоче протистояння з поліцією або Національною гвардією. Головною метою акцій протесту був тиск на Петра Порошенко.

Також він додав, що акції триватимуть, поки всі відповідальні за корупцію в "Укроборонпромі" не сядуть на лаву підсудних.

Петро Порошенко

"Ми дали Порошенку тиждень, щоб він використовував на сьогодні останнє дієве право в Україні — це взяв трубку і наказав своїм лакеям, суддям і прокурорам, взяти себе в руки і заарештувати цих покидьків. Якщо цього не буде, наш наступний крок — субота, 16 березня, Майдан Незалежності", — сказав керівник центрального штабу "Національного Корпусу" Родіон Кудряшов.

Як відомо, після сутичок, які сталися між активістами Нацкорпуса і поліцією на передвиборному мітингу президента Петра Порошенка в Черкасах, глава держави скасував запис інтерв'ю на місцевих телеканалах.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Андрій Білецький

Раніше ми писали про те, що "Нацкорпус" будуть знищувати фізично, за наказом президента України Петра Порошенка. Таку заяву, яка навряд чи відповідає дійсності, зробив лідер партії "Національний корпус" Андрій Білецький.

На думку Білецького, заступник голови СБУ готує репресії і вбивства членів "Нацкорпусу" і "Нацдружин".

Нагадаємо, що в "Національному корпусі" після акцій у Києві і Черкасах заявили про зникнення п'яти активістів. Дмитро Кухарчук, якого затримали, є головою Черкаської облорганізації "НК" і членом вищої ради партії.

Як повідомляв портал Знай.uа, скандал із зіткненням активістів з правоохоронцями в Черкасах оголив слабку сторону президента України Петра Порошенка.

Також портал Знай.uа писав, що журналіст Денис Бігус опублікував заключну частину резонансного розслідування крадіжок оборонного бюджету в Укроборонпромі, а саме ролі силових органів у покритті корупції в СБУ, ГПУ, Нацполіції і НАБУ.