У Києві сталася жахлива трагедія. Після застілля, на вулиці Лариси Руденко 10 чоловік викинувся з вікна 16-го поверху. Фотографії та відео з місця події публікує видання Інформатор. На місці знаходилася сестра загиблого, від шоку вона ніяк не змогла прокоментувати, що відбувається. Відомо, що чоловік був 1988 року народження, його травми виявилися несумісними з життям - смерть настала миттєво.

Трагічний випадок стався близько 8:30 в суботу, 30 березня. За словами поліції, загиблий чоловік зі своїм другом розпивали спиртні напої. Після чого він викинувся з вікна 16 поверху житлового будинку за адресою вулиця Лариси Руденко, 10. Сестра загиблого перебувала в стані шоку і відмовилася коментувати даний інцидент.

На місці працював екіпаж патрульної поліції, "швидка" та слідчо оперативна група. Точні деталі пригоди встановить слідство.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, раніше учасники АТО вчинили страшне: камінь на шию, допомогти було нікому.

Зловмисники заявили, що їм, нібито, треба в Житомир і водій євробляхи погодився їх підвезти.

Як повідомили в прокуратурі Житомирської області, під час однієї із зупинок пасажири запропонували водієві кави, заздалегідь додавши туди психотропні речовини. Чоловік від напою не відмовився, випив і через якийсь час міцно заснув.

Зловмисникам тільки це і треба було. Вони зв'язали водія, доїхали на автомобілі до околиці міста Коростишів Житомирської області, прив'язали до шиї людини камінь і кинули в воду.

Також нагадаємо, зірку Х-Фактора посадили за вбивство: ви ніколи в це не повірите, почувши цей милий голос.

Нагадаємо, "Тобі тут не місце" - в США десятирічний школяр повісився після жорстокої цькування.

Дитяча жестокость сама нещадна. У світі масштабність буллінга набирає небачених обертів. Так, в США 10-річний школяр покінчив життя самогубством через написи хуліганів "убий себе, тобі тут не місце".

Про це стало відомо завдяки повідомленням видання The Sun.