В українській столиці 1 квітня водієві фургона Volkswagen було не до жартів. Відомо, що транспорт під час руху провалився в глибоку яму на проїжджій частині. На щастя, в салоні, окрім водія, нікого не було й сам він відбувся лише легким переляком. Від допомоги медиків він відмовився.

Про це стало відомо завдяки повідомленням київських ЗМІ.

За словами водія, мікроавтобус не був перевантажений і швидкість не перевищувала межу. Небезпечну ділянку не було перекрито, хоча в ямі виявилося пластикове дорожнє покриття.

"Застряг в текстурах київських доріг", – прокоментували фотографію користувачі соціальних мереж.

Популярні новини зараз
Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів Зима буде без світла: тривожний прогноз ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій
Показати ще

Варто нагадати, що на трасі Одеса-Рена відбулася жахлива аварія за участю вантажного фургона і пасажирського автобуса. Відомо, що ДТП сталася вранці 2 квітня в районі першого пункту пропуску з боку Сарати. Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ, які посилаються на дані поліцейських ЗМІ. Як повідомили очевидці з місця події, в 500 метрах від пункту пропуску автобус зіткнувся з фургоном. В результаті події автобус перекинувся. Даних про постраждалих поки немає.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за тернопільським озером (з боку с. Біла) видно чорний дим. Великий стовп диму вітер "гонить" на околиці. Наголошується, що причиною займання став підпал сухої трави.

Нагадаємо, київські копи знайшли найбільшу партію героїну в історії України: "Дорослішаємо".

Як повідомляв Знай.uа в одному з магазинів Дніпра вибухнула дитяча іграшка: дим оповив весь будинок.

Знай.uа писав, у страшній авіакатастрофі розбилася одна з найбагатших жінок країни: жахливе відео.