У Миколаєві виловили зграю собак, які проявляли агресію. Серед зграї тварин була собака, яка раніше покусала вагітну жінку.

Про це повідомляє КП "Центр захисту тварин".

Собака нападала на вагітну жінку у 2018 році, вона вкусила її за живіт. Собаку виловили та після закінчення терміну обов'язкового нагляду, віддали у власність місцевій жительці.

"Сьогодні вдень за адресою вул. Дачна, 7 ловцями КП ММР "Центр захисту тварин" було виловлено зграю собак. Тварини проявляли агресію і покусали людину. У відловленої зграї була тварина, яке раніше напало на вагітну жінку, її відловили, та віддали у власність жительці міста", - йдеться у повідомленні.

Раніше одна з місцевих жительок сама виявила бажання забрати тварину до себе. Вона написала заяву, а працівники комунального підприємства "Центр захисту тварин" віддали тварину у власність жительці міста. Однак згодом тварина знову опинилася на вулиці та знову вкусила жінку.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще

Згідно зі ст. 89 Кодексу України Про адміністративні порушення дії жінки, яка забрала собаку до себе, кваліфікують як жорстоке поводження з тваринами. Працівники КП вже готують відповідне звернення щодо цього.

"Сподіваємося на розуміння з поліцією в питанні притягнення до відповідальності цієї особи, дії якої стали причиною нанесення жінці тілесних ушкоджень", - резюмували в КП "Центр захисту тварин".

Нагадаємо, що киян попередили про небезпеку: дикий звір утік із зоопарку, заглядає у двори.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Китаї перша клонована поліцейська собака розпочала тренування. Собака народилася у грудні 2018 року, це клон вівчарки, яка вже служить в поліції та вважається однією з кращих.

Також "Знай.ua" писав про те, що поранена українка п'ять годин наздоганяла агресивного собаку, що напав на неї. Очевидці події надали жінці допомогу та викликали швидку.