Далматинець Тайсон героїчно загинув, захищаючи власних господарів від нападу отруйної кобри.

Як розповів власник собаки Амін Шаріф з міста Бхубанешвара, який розташований в східно-індійському штаті Одиша, він прокинувся посеред ночі з-за шаленого гавкоту і кинувся улюбленцю на допомогу, пише Daily Mail.

Перш, ніж Амін або члени його сім'ї встигли втрутитися, хоробрий півторарічний далматинець прикінчив смертоносну змію.

Убита кобра і поранений далматинець Тайсон

Побоюючись гіршого, Амін перевірив Тайсона на наявність укусів і знайшов кров на лівій стороні морди тварини.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Господар зателефонував на гарячу лінію при укусі змій і відправив експерту Субхенду Маллік відео з зображенням рептилії, яка виявилася індійської коброю. Маллік порадив сім'ї негайно відвезти собаку до ветеринара.

Проте, на жаль, час був пізній, а поблизу не було жодної ветклініки, господареві пса нічого не залишалося, крім як спостерігати за смертю відданого вихованця.

Пес помер протягом півтора годин після укусу королівської кобри, яка вважається однією з найбільш отруйних змій на Землі.

"Ми знайшли Тайсона, який бився з коброю всього в метрі від нашого порогу. Змія загинула, але встигла вкусити нашого улюбленого вихованця. Ми намагалися додзвонитися до ветеринарів, щоб отримати протиотруту для Тайсона, але жоден з них не відповів у такий пізній час. Тайсон врятував наші життя, але, на жаль, ми не змогли врятувати його", — сумно підсумовує власник героїчного пса.

Також Амін додав, що його родина ніколи не забуде про відданість, яку продемонструвала собака.

Помер далматинець біля вбитої їм кобри

Нагадаємо, суботні заняття кейтсерфингом на аргентинському узбережжі для Густаво Сервино закінчилися візитом в госпіталь із-за нападу розлюченого пітбуля.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Америці в одному з маленьких містечок Каліфорнії стався кумедний епізод з хижим звіром.

Також "Знай.uа" писав, в одному з американських зоопарків у Новому Орлеані вирвався з клітки ягуар Валеріо.