У Тернополі стався прикрий інцидент. Безпритульний собака на вулиці Текстильна, 6 накинувся на жінку. Як наслідок: рани на нозі та порваний одяг. Очевидці події надали жінці допомогу та викликали швидку.

Про це потерпіла Анна Пономаренко повідомила на своїй сторінці в мережі Фейсбук:

"Ніколи не думала, що буду писати подібні пости, але коли ця ситуація сталась зі мною мовчати просто не можливо! Вчора близько 13.15, по вул. Текстильна 6, мене вкусила безпритульна собака, як це сталось я навіть не зрозуміла, а встигла зловити лише її погляд, коли відчула різкий біль позаду коліна, за тим порвані штани, кров і стан шоку. Перехожі люди одразу кинулись мені на допомогу та набрали номер швидкої, розповівши диспетчеру про ситуацію яка щойно відбулась, вони питали поради, як надати мені першу медичну допомогу, а також, що робити з собакою, яка вкусила мене. На що їм відповіли приблизно так: "Ну я не знаю…Та не хай їде в травмпункт, а з собакою, а що з собакою та нічого з нею не робити".

В стані шоку та жаху жінка прибула травмпункт, де їй повідомили: "Та нічого не робити нехай собі бігає".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

"Тим часом дійшла моя черга і після обов’язкових, не потрібних питань нарешті лікар взявся оглянути мої рани, промив їх і наклав пов’язку. І я далі починаю питати, що робити з собакою на що він мені відповів, що треба таки шукати її, і якщо вдасться зловити її, то необхідно подивитись номер на кліпсі, якщо він є, і тоді можна буде перевірити коли їй робили останній раз щеплення і чи їй робили його взагалі. Бо якщо їй його робили від сказу, тоді мені робити не має потреби, адже таке щеплення також негативно впливає на здоров’я людини. Але це ще не все, також вияснилось, що в принципі їй щеплення могли не робити, але записати що робили, ну просто тому що воно дорого обходиться. Тому ще краще відловити тварину, та спостерігати за нею 10-15 днів чи вона лишиться жива чи помре, бо якщо вона хвора то як правило має померти. Далі я з тою ногою їду до свого чоловіка, бо ж маю хоча б опізнати ту собаку і допомогти собі. Ми втрьох, я чоловік і його мама, ганяємося близько 5 годин за собакою, ну щоб хоч як мінімум якось глянути її номер, про максимум, щоб виловити її, я тоді навіть не думала. Звичайно це все безрезультатно".

До речі, жінка вже розпочала лікування після укусу собаки.

Нагадаємо, вас атакує зграя собак: як врятуватися.