В одному з найпопулярніших ресторанів Вінниці стався смертельний інцидент. Один з відвідувачів "Гетьмана" відкрив прицільний вогонь по працівнику закладу.

Сварка 31-річного жителя Вінниці з музикантом ресторану закінчилася страшною трагедією, передає "Корреспондент" з посиланням на прокуратуру області.

Після того, як у чоловіків закінчилися словесні аргументи, відвідувач вихопив травматичний пістолет і справив аж 12 пострілів по своєму опоненту.

Повідомляється, що від отриманих поранень музикант помер на місці НП. Зловмисник зник з місця злочину.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зараз слідчі з'ясовують всі обставини інциденту. Особистість "стрілка" вже встановлено, його затримали і вручили підозру про умисне вбивство з хуліганських спонукань.

Нагадаємо, в США застрелили номінанта на премію Греммі - Репера Nipsey Hussle. Прикрий інцидент стався 31 березня. Популярний музикант отримав поранення в голову біля свого магазину одягу в Лос-Анджелесі. Під час стрілянини постраждали ще дві людини. Нападників поки не затримали.

Nipsey Hussle отримав кілька вогнепальних поранень, його госпіталізували у лікарню, там він і помер. Разом з репером у перестрілці постраждали ще дві людини – один з них знаходиться в лікарні, другий відмовився від лікування.

Раніше портал писав, що за даними патрульної поліції області, 11 березня надійшла інформація про те, що водій в стані сп'яніння сів за кермо автомобіля Chery.

Наголошується, що прямуючи на місце правопорушення інспектора поліцій помітили автомобіль, який був вказаний в орієнтуванні. Правоохоронці відразу ж спробували зупинити автомобіль, проте водій неадекватно відреагував на вимогу поліції і почав тікати. Однак у дворі одного з будинків водій наїхав на бордюр, в результаті чого автомобіль перекинувся на дах.

Як повідомляв "Знай.uа", у Запоріжжі неадекват на шаленій швидкості протаранив пішохода.

Також "Знай.uа" писав, що у справі Зайцевої стався гучний переворот.