На автомийці у Луцьку відбулася стрілянина, в результаті загинула одна людина, а ще двоє поранені. Про це повідомляє видання "РБК-Україна".

Пригода сталася у понеділок, 5 листопада, близько 14:30 на вулиці Набережній. Біля автомийки невідомі почали перестрілку.

"Попередньо один загиблий, двох з вогнепальними пораненнями госпіталізовано. Але це попередня інформація", - сказав спікер Національної поліції Ярослав Тракало.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як пише сетное видання "Волинські новини", медики оцінили стан потерпілих як середньої тяжкості. У одного з них поранення живота, а в іншого - грудної клітини. За словами голови патрульної поліції Волинській області Олександра Вовченко, озброєні нападники втекли з місця події. Поліція оголосила в місті план "Перехоплення" - операцію по затриманню озброєних злочинців.

А у виданні "ВолиньPost" зазначили, що внаслідок перестрілки постраждав кримінальний авторитет Аслан. Про це повідомила на місці події його дочка. Однак особистість другого пораненого поки не встановлена, як і загиблого у стрільбі. Тіло вбитого виявили в кафе, яке розташоване в будівлі мийки автомобілів.

Раніше ми писали, що у Флориді, в місті Таллахассі 40-річний місцевий житель відкрив стрілянину в класі йоги і вбив себе. Про це з посиланням на місцевих правоохоронців пише Reuters. Повідомляється, що жертвами нападу стали дві жінки. 61-річна Ненсі Ван Весем і 21-річна Маура Бинкли.

Ще чотири людини поранено, з яких троє перебувають у лікарні в критичному стані. Вбивцю звуть Скотт Пол Бейерл.

Також ми писали, що неділю ввечері, 4 листопада, Київ поставила на вуха стрілянина в одному зі спальних районів столиці.

У повідомленні говориться, що у районі Березняків, на Тичини, 6 (біля дитячої поліклініки), невідомий неадекват дістав зброю і невідомо навіщо почав стріляти.

Нагадаємо, озброєний неадекват захопив синагогу в штаті Пенсільванія і відкрив стрілянину.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в одному з київських кафе сталася перестрілка, постраждали дві людини.

Також Знай.uа" писав, у справі керченського стрілка спливли шокуючі подробиці.