2 листопада в місті Таллахассі в американському штаті Флорида невідомий відкрив стрілянину в студії йоги у місцевому торговому центрі.

Про це повідомляє The Associated Press.

В результаті стрілянини одна є загиблі та поранені. Постраждалі знаходяться в лікарні в критичному стані, розповів шеф місцевої поліції Майкл справі.

Сам нападник застрелився на місці злочину. Поліція ще не ідентифікувала стрілка і не знає про його мотиви.

Спочатку місцеві ЗМІ повідомили про одного вбитого та чотирьох поранених. Пізніше число жертв стрільби в Таллахассі зросла до трьох осіб.

У поліції уточнили, що стрілянина почалася в студії йоги Hot Yoga в невеликому торговому центрі в Таллахасі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Всі докази вказують на те, що нападник діяв сам і загинув, тому немає ніякої додаткової загрози для населення", - заявив начальник поліції міста Майкл Делей.

Також з'ясувалося, що один з потерпілих намагався зупинити стрілка, проте той збив чоловіка з ніг пістолетом і направив зброю на себе.

Нагадаємо, 27 жовтня невідомий в місті Піттсбург, штат Пенсільванія, відкрив стрілянину у синагозі. Озброєний чоловік вдерся до синагоги під час богослужіння та почав стріляти в людей. Він був озброєний гвинтівкою AR-15 і трьома пістолетами, зайшов в синагогу і з криками "Всі євреї повинні померти" почав хаотичну стрілянину.

Коли прибула поліція, нападник забарикадувався в синагозі та почав перестрілку з правоохоронцями. Через деякий час він здався поліції через поранення.

За останніми даними, жертвою нападу стали 11 осіб. Поранення отримали шість чоловік, в тому числі чотири поліцейські.

Правоохоронці ідентифікували зловмисника - ним виявився 48-річний Роберт Боуерс.

Як повідомляв портал "Знай.ua", президент США Дональд Трамп і віце-президент США Майк Пенс закликали засудити до смертної кари 46-річного Роберта Бауерса, який у суботу, 27 жовтня, влаштував бійню в синагозі Піттсбурга.

Також "Знай.ua" писав, 27 жовтня в місті Енергодар Запорізької області п'яний чоловік поранив місцевого жителя, після чого влаштував перестрілку з поліцейськими.