У п'ятницю, 27 жовтня у місті Енергодар Запорізької області п'яний чоловік поранив місцевого жителя, після чого влаштував перестрілку з поліцейськими.

Поліція
Поліція

Про це повідомляють ЗМІ із посиланням на місцеве управління Нацполіціі в Запорізькій області.

За інформацією правоохоронців, невідомий чоловік уварвався у квартиру по вулиці Молодіжній і після конфлікту з господарем двічі вистрілив в нього. З травмою ока потерпілого доставили в лікарню.

швидка
швидка

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Поліцейські встановили, що стрілянину відкрив раніше судимий житель Енергодара. Він чинив опір прибулим поліцейським. Відстрілюючись, він спробував втекти. Один з поліцейських вистрілив у відповідь.

У лікарні у зловмисника діагностували непроникаюче поранення шиї та крайню ступінь алкогольного сп'яніння.

поліція
поліція

У відношенні інциденту ведеться кримінальне провадження за статтями 121, частина 1 (умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень) і 342, частина 2 (опір співробітникам правоохоронних органів) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у прес-службі Патрульної поліції Дніпра повідомили про обстріл громадського транспорту.

Маршрутка
Маршрутка

Як стало відомо, невідомі особи почали обстрілювати тролейбус і маршрутку. Все це відбувалося в різних районах міста.

Про подію повідомив водій маршрутки №124. Саме він першим і розповів про жахливу НП. За словами чоловіка, стрілянина почалася в районі зупинки громадського транспорту Лазаряна. З боку будівництва пролунало кілька пострілів. На щастя, ніхто з пасажирів, що знаходяться в салоні, не постраждав. У поліції вже дали офіційний коментар з приводу того, що відбувається.

стрілянина
стрілянина


Як повідомляв раніше Знай.ua, названо найкримінальніше місто України.

Несподівано пальму першості, як кримінальне і небезпечне місто в Україні отримало місто Черкаси. Про це на своїй сторінці в Facebook заявив В'ячеслав Аброськін. Передає Хвиля.

поліція
поліція

Так перший заступник голови Національної поліції України пише:

"Мирне місто Черкаси, де кілька днів тому проводив нараду керівників кримінальної поліції України — найкримінальніше місто в країні".


Також Знай.ua писав про те, що у американському штаті Флорида, в місті Джексонвілл сталася стрілянина. За даними зарубіжних ЗМІ, поранення отримали шестеро людей.